Musorujsag
Élő Eredmények

Dárdai nagy fölénnyel vezet a Bundesliga-szavazáson

m4sport.hu
Két héttel a zárás előtt Dárdai Pál vezet azon a szavazáson, amelyen megválasztják a Bundesliga őszi szezonjának legjobb edzőjét.

Mint arról korábban beszámoltunk, a német bajnokság hivatalos honlapján posztonként keresik a pontvadászat első felének legjobbját, a trénerek között a Hertha magyar edzője mellett Peter Stöger (1 FC Köln), Ralph Hasenhüttl (RB Leipzig) és Julian Nagelsmann (TSG Hoffenheim) szerepel.

Dárdai Pál - fotó: MTI/AP/Matthias Schrader Úgy tűnik, Dárdai magyarországi rajongói is aktivizálták magukat (fotó: MTI/AP/Matthias Schrader)

A január 17-i délutáni állás szerint a trénerek különversenyében Dárdai vezet 35 százalékkal (16 306 szavazat), a második helyen Gulácsi Péterék edzője, Ralph Hasenhüttl áll 27-tel (12 634), őket Julian Nagelsmann (20%, 9578 db) és Peter Stöger (18%, 8311 db) követi. Szavazni ide kattintva lehet január 31-ig.

A kapusok között egyébként Manuel Neuer (Bayern), a balhátvédeknél David Alaba (Bayern), a jobbhátvédeknél Philipp Lahm (Bayern), a belső védőknél Sokratis (Dortmund), a bal oldali középpályásoknál Ousmane Dembele (Dortmund), a jobb oldali középpályásoknál Christian Pulisic (Dortmund), a középső középpályásoknál Thiago (Bayern), a csatároknál pedig Pierre-Emerick Aubameyang (Dortmund) áll az élen.

A Hertha BSC 16 meccsen szerzett 30 ponttal a harmadik helyen zárta a Bundesliga élvonalának ősz szezonját.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Nem tűrik a színészeket Angliában
Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) vizsgálja annak lehetőségét, hogy megbüntesse azokat a játékosokat, akik műesésekkel próbálják megtéveszteni a játékvezetőt.
Külföldi futball
Ibrahimovic tanulásra inti Pogbát
Zlatan Ibrahimovic arra figyelmezteti Paul Pogbát, hogy minél előbb meg kell tanulnia kezelni a rá nehezedő terheket, ha a világ legjobb labdarúgói közé szeretne tartozni.
Külföldi futball
Visszavonul Louis van Gaal
A holland edző, Louis van Gaal 26 év futballpálya melletti kispadozás után mond búcsút karrierjének.
Külföldi futball
Idegenben nyert a baszk csapat
A Real Sociedad kétgólos győzelmet aratott a Málaga vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság 18. fordulójának hétfő esti zárómérkőzésén.
Külföldi futball
Kétgólos hátrányból állt fel a Milan Torinóban
Az AC Milan ugyan kétgólos hátrányba került a szünetig, de sikerült egyenlítenie és 2-2-es döntetlennel pontot szereznie a Torino vendégeként az olasz labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának zárómérkőzésén.
Külföldi futball
Új logója van a Juventusnak
Megváltoztatták a klub kultikus logóját, méghozzá nem is kicsit. Az új emblémát hétfőn mutatta be a klub elnöke Andrea Agnelli. Agnelli elmondta, hogy az új logó képviseli az olasz klub identitását, ugyanakkor modern, de magában foglal mindent, ami a legendás klub eddigi logóját jellemezte. Megtalálható rajta a nagy J betű - ami nyilván a kezdőbetűre utal, a fekete-fehér csíkozás, valamint a harminc bajnoki címet jelentő Scudetto is. Azt mindenki maga döntse el, hogy melyik tetszik neki jobban...
Külföldi futball
A francia Eb-hős sztrájkol, a szurkolók már a mezét köpködik - a klubja nem adja
Zajlik az élet Dimitri Payet körül. A Premier League-ben szereplő West Ham francia labdarúgója szeretne, mit szeretne, vissza akar térni Marseille-be, ki is jelentette, nem hajlandó többet pályára lépni a londoniaknál. Apró bökkenő, klubja az Olympique megemelt ajánlatát sem fogadta el, de a rajongók szemében máris közellenséggé vált a középpályás.
Külföldi futball
Szétszedte az angol sajtó Guardiolát
Nem finomkodott az angol sajtó Pep Guardiolával, miután a spanyol tréner csapata, a Manchester City súlyos vereséget szenvedett az Everton vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában.
Külföldi futball