Musorujsag
Élő Eredmények

A védelmét erősíti a Mezőkövesd

mezokovesdzsory.hu
Két új játékost szerződtetett a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Mezőkövesd Zsóry FC.

Balogh Bélát a bajnokság utolsó helyén álló Gyirmóttól szerezték meg, másfél éves szerződést írtak alá a felek. A szerbiai magyar védő, Farkas Dániel szintén Mezőkövesdre igazolt, a jobbhátvéd Szabadkáról érkezett két és fél évre.

Napi két edzéssel készül a Mezőkövesd. A télen Pintér Attila utódjául érkező Tomiszlav Szivics Paralimniben vezényli a gyakorlásokat. Az edzőtábor során három mérkőzést játszik a magyar első osztály 5. helyén álló csapat, pénteken a kolozsvári CFR, január 25-én egy ciprusi együttes ellen, de egyelőre nem tudni, melyikkel, míg a hazautazás napján, 28-án az ukrán első osztályban szereplő FC Zirka lesz a borsodiak ellenfele.

Balogh Béla (jobbra) nyáron pályára lépett a Mezőkövesd ellen. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

 

 

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Nem jöttek be az OTP Bank Liga edzőváltásai
A labdarúgó OTP Bank Liga 2016/17-es szezonjához köthető edzőváltások közül eddig csupán az éllovas Videotonnál lehetnek elégedettek. Megnéztük, melyik csapatnál hogy sült el az edzőváltás.
Magyar futball
Szivics nem fél a munkától
A labdarúgó OTP Bank Liga ötödik helyén telelő Mezőkövesd új vezetőedzője hisz benne, hogy csapatával megőrzik helyezésüket a szezon végéig. A felcsútra távozó Pintér Attila helyére érkező Topmiszlav Szivics mellett az őszi kulcsember, Marek Strestík is biztos abban, hogy jól szerepelnek tavasszal. Ehhez nem kell mástetnniük, "csak" kőkeményen dolgozniuk. Az alábbi videóra kattintva meghallgathatja, mit nyilatkozott az M4 Sportnak az edző és a játékos.
Magyar futball