Musorujsag
Élő Eredmények

Humor tárgya lett Massa gyors visszatérére

Twitter
Visszavonulás egy hónapra? Az F1 történetének már számos nagy visszatérője volt, Felipe Massa ideiglenes nyugdíjas időszaka viszont rekordrövidségűre sikerült. Kapja is érte a zrikákat…

Alexander Wurz például tanácstalanságának adott hangot közösségi oldalán. Egy képet tett közzé paddockbelépőjéről, melyre egy Felipe Massa abu-dzabi búcsúztatójára készült matricát ragasztott, a felirattal: „Köszönjük”.

„El kéne távolítanom ezt a matricát a belépőmről?” – tette fel a kérdést. Kollégája válaszolt is: „Hahaha! Úgyis új belépőt kapsz. Hahaha! Vigyázz rá, testvérem!” – írta.

Az F1 Racing magazin eközben azt találta viccesnek, hogy Massát pályafutása lezárása után elhalmozták ajándékokkal. A Williams Abu-Dzabiban egy különleges képregényt készített karrierjéről, ráadásul odaígérte neki azt az autót, mellyel Brazíliában versenyzett, s melyre a nevét is felírták. „Felipe Massa reakciója a hírre, miszerint vissza kell adnia az összes búcsúajándékát” – írták az alábbi képhez:

Mások eközben egyszerűen csak megtalálták a brazil elmúlt pár hónapjának legtömörebb, mégis legbeszédesebb filmes összefoglalóját…

További tartalmak