Musorujsag
Élő Eredmények

Görbicz büntetőjét is kivédte a pazarul védő siófoki kapus

m4sport.hu/M4 Sport
A Siófok KC kapusa, Pastrovics Melinda óriási napot fogott ki a Győri AUDI ETO KC elleni pénteki összecsapáson, a K&H női kézilabda liga 12. fordulójában. Először Nycke Groot próbálkozását hárította, majd az esetet követően Görbicz Anita büntetőjét is kivédte.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Edzője sem érti Dzsudzsák Balázs piros lapját
Javier Aguirre, az al-Vahda mexikói vezetőedzője további sikereket kívánt Dzsudzsák Balázst az öltözőfolyosón kiállító Yaqoub al-Hammadinak. A játékvezető az Egyesült Arab Emírségek labdarúgó-bajnokságának rangadóján a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya mellett még két csapattársát is piros lappal sújtotta.
Külföldi futball
Nikolics: következő állomás Chicago
A magyar labdarúgó-válogatott támadója, Nikolics Nemanja decemberben jelentette be, hogy az amerikai első osztályban (MLS) szereplő Chicagóhoz igazol. A 29 éves labdarúgó közösségi oldalán tett közzé egy képet a varsói reptérről, és jelezte: ideje búcsúzni.
Külföldi futball
Conte megszólalt Diego Costa ügyében
A Chelsea menedzsere, Antonio Conte úgy gondolja, hogy támadójuk, Diego Costa maradni szeretne a Kékeknél, és a vasárnapi Hull City elleni mérkőzésen már újra pályára léphet.
Külföldi futball
Magyarországon folytatja Carsten Jancker egykori csapattársa
Tíz év külföldön eltöltött időszakot követően hazatért a korábbi NB I-es labdarúgó, aki több országban is légióskodott, nemzetközi mérkőzéseket is játszott, majd profi futballkarrierjét befejezve edzőként és sportvezetőként bontogatta szárnyait Norvégiában.
Külföldi futball
Megválasztották az új öttusakapitányokat
A Magyar Öttusa Szövetség elnöksége 2017. január 4-én döntött úgy , hogy nyílt pályázatot írt ki a férfi és külön a női, valamint az utánpótlás válogatott szövetségi kapitányi posztjára. A pénteki elnökségi ülésen a korábban kijelölt bíráló bizottság álláspontját a szövetség elnöksége egyöntetűen elfogadta. Ennek értelmében Martinek Jánost felnőtt és junior férfi, Kállai Ákost női, míg Szloboda Józsefet utánpótlás szövetségi kapitánynak választották.
Öttusa
Erdélyben is Madártól tanulhatnak bokszolni a gyerekek
Az Erdei Zsolt vezette Madárfészek közreműködésével jöhet létre a Székelyföldi Ökölvívó Akadémia. Erről a "Madár" becenevű korábbi bokszklasszis, dr. Kovács László, a Magyar Ökölvívó Szövetség szakmai igazgatója és Wida József, a Madárfészek akadémia igazgatója beszéltek a gyergyószentmiklósi sajtótájékoztatón.
Ökölvívás