Musorujsag
Élő Eredmények

Az európai futball többet érdemelne a 48 csapatos vb-n

M4 Sport
Minél inkább nő az európai csapatok száma, értelemszerűen annál nagyobb a magyar válogatott esélye a résztvételre - érvelt Borbély Zoltán sportjogász az M4 Sportreggeli vendégeként a labdarúgó világbajnokság létszámának 48-asra emelésének témájában, hozzátéve, az európai futball súlya többet kéne érjen annál a tervnél, hogy a jelenlegi 13 résztvevőt csak 16-ra emeljék. A beszélgetésben az is szóba került, milyen lépések segíthetik a FIFA-t megítélésének helyreállításában.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Nátrán Roland: „Jelentős sportdiplomáciai siker a budapesti rendezésű asztalitenisz World Tour”
Az M4 Sport Sportreggeli című műsorában Nátrán Roland, a Magyar Asztalitenisz Szövetség elnöke elmondta, hogy 54 ország közel 350 versenyzője nevezett a január 17. és 22. között Budapesten megrendezésre kerülő 2017-es World Tour-sorozat első állomására. A hatnapos versenyt a BOK Csarnokban bonyolítják le, ahol 23 magyar asztaliteniszező képviseli majd Magyarországot. A nagy nevek közül egyesben Póta Georgina, Madarász Dóra és Pattantyús Ádám lesz ott alanyi jogon a 32-es főtáblán. Nátrán Roland Jelentős sportdiplomáciai sikernek nevezte, hogy a magyar fővárosban kerül sor az asztalitenisz World Tour-sorozat nyitányára, amely kitűnő felkészülési lehetőséget nyújt a 2019-es budapesti rendezésű világbajnokságra.
Asztalitenisz
A kitűnő családi háttér Krajnyák Zsuzsanna sikerének titka
Az M4 Sport – Az Év sportolója gálán vehette át az év magyar fogyatékkal élő sportolójának járó díjat Krajnyák Zsuzsanna, világ- és Európa-bajnok, paralimpiai ezüst- és bronzérmes kerekesszékes vívó. A 2016-os riói paralimpia legeredményesebb magyar sportolója kislányával érkezett az M4 Sport Sportreggeli című műsorába. Állítása szerint remek családi hátterének köszönhetően szerzett három érmet a paralimpián, és azt is kiemelte, hogy a médiatámogatás jóvoltából Magyarországon kezdik egyre inkább elfogadni a fogyatékkal élő sportolókat és embereket.
Vívás
Minden igényt kielégít majd a megújuló Testnevelési Egyetem
Csütörtökön a Testnevelési Egyetem rektora, Mocsai Lajos volt a Sportreggeli vendége, aki elmondta, hogy előreláthatóan 2018 szeptemberére készül el a Testnevelési Egyetem új kampusza, amely 44 milliárd forintból épül majd fel. Az intézmény a Csörsz utcai sporttelep és a Sportkórház épületei mellett egy új tömbbel is kibővül, melyet az Alkotás úton húznak fel. A megújuló, minden igényt kielégítő intézményben a jövőben világszínvonalú képzést kapnak a hallgatók.
Egyéb