Musorujsag
Élő Eredmények

Százéves néninek adta a meccslabdát az NBA-sztár

m4sport.hu
James Harden nemcsak a kosárlabdapályán hívta fel magára a figyelmet: miután győzelemre vezette a Houston Rockets csapatát, az egyik helyi szurkolónak szerzett felejthetetlen pillanatokat.

A Milwaukee Bucks ellen 111-92-re megynert mérkőzésen Harden 38/15 pontot szerzett, a legjobb dobását azonban a lefújás utánra tartogatta. A Twitterre kitett kép alapján a hamarosan 100. születésnapját ünneplő hölgynek nagy boldogságot szerzett a nagyszakálló All Star-játékos.

 

 

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Az NBA egyik legnagyobb sztárja kimaradt az All Star-kezdőből
Nagy meglepetésre a szezon legértékesebb játékosának járó díj első számú várományosa, Russell Westbrook nem lesz ott az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság február 19-i, New Orleans-i All Star-gálájának nyugati kezdő ötösében.
Kosárlabda
Tíz pont egy kosárfélidő alatt Győrben
A Győr hazai pályán 45 pontos vereséget szenvedett az olasz Schiótól csütörtökön a női kosárlabda Euroliga kilencedik fordulójában úgy, hogy az utolsó két negyedben mindössze tíz pontot szerzett.
Kosárlabda
Új sportág van születőben
Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga a világ legjelentősebb, legnagyobb figyelemmel övezett férfi kosárlabda-bajnoksága. A sorozatban pattogtató sportolók között akkora sztárok játszanak, akiknek népszerűségét az európai top labdarúgó-bajnokságokban futballozó legismertebb játékosokéhoz lehet hasonlítani. Ilyen például az Oklahoma City Thunder kosarasa, Russell Westbrook, vagy a Golden State Warriorsban játszó Stephen Curry. Azonban ezeknek a csillagoknak sem fenékig tejfel az életük, van amikor a labdát felejtik el lepattintani, de olyan is előfordul, hogy összekeverik kedvenc játékukat más sportágakkal.
Kosárlabda