Musorujsag
Élő Eredmények

Vesztésre áll a magyar válogatott a fehérorosz ellen

m4sport.hu
A franciaországi férfi kézilabda-világbajnokság utolsó csoportmeccsén harminc perc után Fehéroroszország 15-13-ra vezet Magyarország ellen.

A magyar nemzeti csapat győzelem, illetve döntetlen esetén Svédország, egy esetleges vereséggel pedig az olimpiai bajnok Dánia ellen nyolcaddöntőzik.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Görbicz büntetőjét is kivédte a pazarul védő siófoki kapus
A Siófok KC kapusa, Pastrovics Melinda óriási napot fogott ki a Győri AUDI ETO KC elleni pénteki összecsapáson, a K&H női kézilabda liga 12. fordulójában. Először Nycke Groot próbálkozását hárította, majd az esetet követően Görbicz Anita büntetőjét is kivédte.
Kézilabda
Jamali szerint gyors játék kell a fehéroroszok ellen
Jamali Iman szerint sok futásra és gyors játékra lesz szüksége a magyar férfi kézilabda-válogatottnak pénteken Fehéroroszország ellen a franciaországi világbajnokság utolsó csoportmérkőzésén.
Kézilabda
Császár Gábor: „Úgy kellett ez a győzelem, mint egy falat kenyér”
A magyar válogatott 37-24-re verte meg a szaudiakat a franciaországi férfi kézilabda-világbajnokság szerdai csoportmeccsén, így már két győzelemmel áll a C-csoportban. A csapat legeredményesebb játékosa, a kilencgólos Császár Gábor rendkívül fontosnak nevezte, hogy a válogatott újabb két ponttal gazdagodott, és elmondása szerint a könnyed győzelem a lelkeknek is jót tesz. Hogy mennyire alázatos játékosról van szó, azt mi sem bizonyítja jobban, hogy a Chile elleni győztes meccs után az irányító kikérte Xavi Sabaté szövetségi kapitány véleményét, hogy miként lehetne még inkább hasznára a válogatottnak. A szaúdiak elleni találkozót követően Fazekas Nándor és Szöllősi Szabolcs is beszélt a mérkőzés tapasztalatairól.
Kézilabda