Musorujsag
Élő Eredmények

Az FTC jégkorongszakosztálya is gyászol

m4sport.hu/facebook.com
Vígh Balázs, a Ferencváros korábbi jégkorongozója is életét vesztette abban a balesetben, amely péntek éjszaka történt Verona mellett.

A budapesti Szinyei Merse Pál Gimnázium sítáborból hazafelé tartó busza az autópályán egyelőre tisztázatlan okokból előbb a szalagkorlátnak, majd egy oszlopnak ütközött, végül kigyulladt. A szerencsétlenségben tizenhatan vesztették életüket, két sérült állapota továbbra is válságos. A kormány hétfőre gyásznapot rendelt el, az áldozatokról magyar sportolók, sportklubok és -egyesületek is megemlékeztek.

Az FTC jégkorongszakosztálya közölte, hogy a halálos áldozatok között van a klub egykori hokisa, Vígh Balázs és a húga is. Szüleik túlélték a tragédiát, az édesapa, Vígh György többször is visszatért az égő buszba, hogy gyerekeket mentsen, ám saját gyermekeit nem tudta kiszabadítani. A vasárnap esti Fehérvár-Villach EBEL-mérkőzésen egyperces gyászszünettel emlékeztek az áldozatokra.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A buszbaleset áldozatait gyászolja a magyar sporttársadalom
Szörnyű tragédiára ébredt Magyarország szombat reggel, a budapesti Szinyei Merse Pál Gimnázium sítáborból hazafelé tartó busza szenvedett balesetet. A szerencsétlenségben tizenhatan veszítették életüket, a sérültek száma húsz fölött van. Magyar sportolók, sportklubok, egyesületek is megemlékeztek a katasztrófa áldozatairól. A kormány hétfőre nemzeti gyásznapot rendelt el.
Egyéb