Musorujsag
Élő Eredmények

Letette az esküt a 28. téli Universiadén részt vevő két magyar sportoló

MTI
A Magyar Egyetemi-főiskolai Sportszövetség (MEFS) szerdai közleménye szerint Szepesi Bertold és Büki Ádám szerepel majd a vasárnaptól február 8-ig tartó viadalon, a kazahsztáni Almatiban.

A montreux-i EU Business School, illetve a Károli Gáspár Református Egyetem hallgatója, az alpesi síző Szepesi Bertold műlesiklásban, óriásműlesiklásban, szuper-óriásműlesiklásban és kombinációban indul, míg a Budapesti Corvinus Egyetemet képviselő Büki Ádám a sílövészet három versenyszámában fog szerepelni.

A kommüniké kitér rá, hogy a rövidpályás gyorskorcsolyázó Burján Csaba (ELTE), Koch Viktor (MET), Kónya Zsófia (SZTE), Keszler Andrea (OE) és Oláh Bence (SE) is indult volna az Universiádén, de éppen a drezdai világkupával egyidőben rendezik a versenyt. A férfi váltó jelenleg vezeti a vk-sorozat pontversenyét, ezért a szakvezetés döntése alapján az Universiade-részvételüket visszamondták.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Coutinho hosszabbított a Liverpoollal
Meghosszabbította szerződését a Premier League-ben szereplő Liverpool labdarúgócsapatával az együttes brazil középpályása, Philippe Coutinho.
Külföldi futball
Nagy durranásra készül Kleinheisler
<a href="www.m4sport.hu/2017/01/20/kleinheisler-a-fradiban-folytatja/" target="_blank" rel="noopener">Mint korábban megírtuk</a>, Kleinheisler László, a Bundesligában szereplő Werder Bremen labdarúgója hazatért Magyarországra, és a tavaszi idényt kölcsönben a Ferencváros együttesénél tölti. A magyar válogatott középpályása trükkös gólt szerzett edzésen, a videót látva pedig elképzelhető, hogy az angol élvonalból merít ötleteket.
Magyar futball
Bese: „Fontos egy játékos számára, hogy úgy érezze: kedvelik”
Bese Barnabás, a magyar labdarúgó-válogatott 22 éves védője a sikeres Európa-bajnokságot követően igazolt a francia másodosztályban szereplő Le Havre csapatához, ahová hamar beilleszkedett, és rendszeresen játéklehetőséget is kap Oswald Tanchot vezetőedzőtől. A fiatal hátvédet Szajna-parti otthonában lepte meg az M4Sport stábja, aki készséggel mesélt új klubjáról, a külföldi élet velejáróiról és hosszabb távú céljairól is.
Külföldi futball
Kállai Ákos: „Alapvetően rendben van a csapat”
Az elmúlt hetekben jelentős átalakuláson esett át a Magyar Öttusa Szövetség, melynek keretein belül külön szövetségi kapitányt kapott a férfi, a női valamint az utánpótlás szakág is. A hölgyek élére a korábban az utánpótlásért felelős, hatszoros világ- és hétszeres Európa-bajnok Kállai Ákost választották, akinek megbízatása egy évre szól. A hétvégi szezonnyitó viadal előtt az újdonsült szakágvezető számolt be az éves tervekről.
Öttusa
Leimeter Dóra: „Minden győzelemnek örülni kell”
A magyar női vízilabda-válogatott kedden este rangadót játszott a Világligában. Bíró Attila együttese a riói ezüstérmes Olaszországot fogadta, és egy rendkívül kiélezett csatában, ötmétereseket követően diadalmaskodott az itáliaiak felett. A csapat 20 éves játékosa, a jelenleg a BVSC-Zuglóban vitézkedő Leimeter Dóra mesélt a Sportreggeliben az összecsapás tapasztalatairól, valamint stabil kerettagságának jövőbeli esélyeiről.
Vízilabda