Musorujsag
Élő Eredmények

Zubai visszavonul a válogatottól

m4sport.hu
Visszavonul a válogatottságtól Zubai Szabolcs, a MOL-Pick Szeged beállósa.

A 32 éves kézilabdázó az m4sport.hu-nak elmondta, a norvégok ellen három góllal elvesztett vb-negyeddöntő után közölte a csapattársakkal, hogy a franciaországi világbajnokság volt az utolsó világversenye.

A magyar férfi kézilabda-válogatott várhatóan az Európa-bajnoki selejtezők egyikén fog elköszönni Zubai Szabolcstól.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Csalóka számok - íme a kézi-vb statisztikája
A magyar kézilabda-válogatott hetedik lett a franciaországi világbajnokságon, miután kedden <a href="https://telesport.cms.mtv.hu/2017/01/24/szetlottek-a-magyar-almokat-a-norvegok/" title="Szétlőtték a magyar álmokat a norvégok">31-28-ra kikapott Norvégiától a negyeddöntőben</a>. Azt már most megjegyezhetjük, a számok alapján biztosan nem a hetedik helyen végzett volna…
Kézilabda
Nagy László: "Nem voltunk elég feszesek"
Miután a magyar férfi kézilabda-válogatott 31-28-ra kikapott Norvégiától a franciaországi kézilabda világbajnokságon, Bánhidi Bence és Nagy László is szomorúan nyilatkozott az M4 Sport helyszíni riporterének, és mindketten elmondták, hogy miben látják a vereség okait.
Kézilabda
A dánok ellen látott kreativitás a magyar kézilabdázás jövője
Zsiga Gyula, a Magyar Kézilabda Szövetség szakmai igazgatója szerint a magyar válogatottban korábban is benne volt a bravúr lehetősége,. Az M4 Sportreggeli vendégeként annak a véleményének is hangot adott, hogy a dánok ellen látott kreatív játékkal lehet lépést tartani a felgyorsuló kézilabda elitjével.
Kézilabda