Musorujsag
Élő Eredmények

Piros Zsombor a Davis Kupa-csapattal tart

m4sport.hu
A hétvége leghangosabb magyar sikere volt Piros Zsombor győzelme az Australian Open junior versenyében. Amint Köves Gábor, a férfi teniszválogatott szövetségi kapitánya elmondta, felnőtt szinten is számolnak a játékossal, aki már elutazik a Davis Kupa-csapat hétvégi, szlovákiai mérkőzésére. A szakember a világszerte óriási érdeklődéssel kísért Federer-Nadal összecsapásról is kifejtette a véleményét az M4 hétfői, Sportreggeli című műsorában.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Kormos Villő új számban készül a budapesti vb-re
Kormos Villő a hétvégén megnyerte a 3 méteres számot a műugrók országos bajnokságán. Az első számú magyar műugró korábban 10 méteren versenyzett, a tavaly nyári riói olimpián a csalódást keltő 27. helyen végzett. Kormos hétfőn az M4 Sportreggeli című műsorában a júliusi budapesti világbajnoksággal kapcsolatos terveiről beszélt, valamint azt is elmondta, mit érzett, amikor ott állt a Lánchíd tetején. Megtudhattuk, milyen körülmények zavarhatják a műugrókat a versenyek során.
Műugrás
Duplázásra készül a MAC
Igazi sikertörténet a MAC hokicsapatának szereplése. A budapesti klub második szezonjában elhódította a Magyar Kupát, amely huszonkét év után került vissza a fővárosba. Majoross Gergely vezetőedző az M4 hétfői, Sportreggeli című műsorában elmondta, hogy miért "kedvelt célpont" a MAC a játékosoknak, és hogy mit vár az együttestől az idény hátralévő részében.
Jégkorong
Juhász Ádám nem szeretne balszélsőként játszani
Juhász Ádám berobbant a kézilabda világába, hiszen első felnőtt tornáján, a vasárnap befejeződött franciaországi világbajnokságon a magyar válogatott második legeredményesebb játékosa volt. A Tatabánya 20 éves irányítója hétfőn az M4 Sportreggeli című műsorában mondta el, hogyan élte meg a vb-szereplést, de a jövőbeli terveiről is beszélt.
Kézilabda