Musorujsag
Élő Eredmények

Erdei Zsolt szakmai tervei készen állnak

M4 Sport
Csötönyi Sándor, a Magyar ökölvívó Szakszövetség Rácz Félix által lemondásra felszólított elnöke szóban valóban megállapodott Erdei Zsolttal, hogy átveszi tőle a tisztségét - erősítette meg a korábbi világbajnok öklöző az m4sport.hu hétfői értesülését. Hozzátette, a részletek kidolgozása még tárgyalást igényel. Madár úgy gondolja, szakmai tervei lehetővé teszik, hogy elvállalja az esetleges felkérést. Az M4 Sport kamerái előtt néhány részletre is kitért az egykori bokszoló.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Erdei Zsolt vállalná az elnökséget
A Madárfészek vezetője, Erdei Zsolt ifjabb Balzsay Károly szövetségi kapitánnyal együtt adott exkluzív interjút az m4sport.hu-nak. Az ökölvívóként profi és amatőr világbajnok sportember először beszélt arról, hogy akár elnökként is segítené szeretett sportágát.
Ökölvívás
Erdélyben is Madártól tanulhatnak bokszolni a gyerekek
Az Erdei Zsolt vezette Madárfészek közreműködésével jöhet létre a Székelyföldi Ökölvívó Akadémia. Erről a "Madár" becenevű korábbi bokszklasszis, dr. Kovács László, a Magyar Ökölvívó Szövetség szakmai igazgatója és Wida József, a Madárfészek akadémia igazgatója beszéltek a gyergyószentmiklósi sajtótájékoztatón.
Ökölvívás
Madár a kihalófélben lévő ősi ösztönt keresi
A Székelyföldön a labdarúgás és a jégkorong után az ökölvívás is főszerepet kap. Erdei Zsolt, az amatőrként és profiként is világbajnok korábbi ökölvívó vezetésével magyar szakemberek segítenek az akadémia létrehozásában. Az M1 videójára kattintva ön is megtudhatja, miben tudnak segíteni a bokszedzők az ifjú sportolóknak.
Ökölvívás