Musorujsag
Élő Eredmények

Magyar ezüst- és bronzérem született Szocsiban

MTI
Majoros Bence a horvát Tomislav Pucar oldalán ezüstérmet szerzett a Szocsiban rendezett U21-es asztalitenisz Európa-bajnokságon, míg az Ecseki Nándor, Szudi Ádám duó bronzérmes lett férfi párosban.

A magyar szövetség honlapjának beszámolója szerint Majorosék a döntőben 3-0-ra kaptak ki az Anders Lind, Alexander Valuch dán, szlovák kettőstől. Ebben a korosztályban most először rendeztek kontinensviadalt.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Az 51. Super Bowl képekben
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2017-es döntőjét, az 51. Super Bowlt, avagy a New England Patriots Atlanta Falcons elleni hihetetlennek tűnő fordítását megnézhetik a fotósok optikáján keresztül is.
Amerikai foci
A kézilabda Mourinhója megváltoztatja a Veszprém játékát
A szerdai Sportreggeliben Eklemovics Nikola Ljubomir Vranjesről, a nyártól a Telekom Veszprémet és a magyar férfi kézilabda-válogatottat egyszerre irányító szakemberről beszélt. A sportigazgató a Flensburgtól érkező svéd edzőt José Mourinhóhoz, a Manchester United labdarúgócsapatának menedzseréhez hasonlította. A játékosként magyar válogatott Eklemovics a Veszprémre váró, nyár előtti feladatokról is nyilatkozott.
Kézilabda
Elek Gábor: "Élmény velük dolgozni"
A hétfői Sportreggeliben az FTC-Rail Cargo Hungaria vezetőedzője a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének nagyszerű kezdetéről beszélt. Az M4 Sport napindító műsorában a szakember a német Thüringen elleni magabiztos győzelem minden részletére kitért, többek között azt is elmondta, nagyszerű játékosai vannak. Elek Gábor a következő ellenfélről, a montenegrói Buducsnoszt Podgoricáról is nyilatkozott, és még matekozott is.
Kézilabda
Sokkal akciódúsabb lesz a cselgáncs
Fridrich Annamária a hétfői Sportreggeliben elmondta, a dzsúdó szabályváltozásai elsősorban a média és a laikusok érdekében léptek életbe. A riói olimpián is foglalkoztatott nemzetközi bíró az M4 Sport napindító műsorában részletesen elemezte az új regulákat, és a magyaroknak papíron kedvező következményeiket.
Cselgáncs