Musorujsag
Élő Eredmények

A magyar legenda Ausztráliában is csodát tett

m4sport.hu
Az M4 Sport napindító műsorában a Magyar Sportújságírók Szövetségének elnöke, Szöllősi György a Melbourne-ben szombaton felavatott Puskás-szobor hátteréről beszélt.

Talán kevesen tudják az Aranycsapat legendás kapitányáról, de Puskás Ferenc Ausztráliában is letette névjegyét.

Az alábbi videóra kattintva megnézheti a teljes beszélgetést.

 

 

 

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Telefonos segítség kellett a Puskás-díj átvételéhez
Mohd Faiz Subri, a malajziai Penang játékosa érdemelte ki a 2016-os év legszebb találatáért járó Puskás-díjat. A gólllövést szemmel láthatólag volt már alkalma gyakorolni, a csillogó rendezvényen tartott beszédek terén azonban van még mit tanulnia a fiatal labdarúgónak. Szerencsére a XXI. század vívmányai a meghatottságtól némileg zavarban lévő sportember segítségére siettek...
Külföldi futball
6:3 kevésbé ismert tény a hathárom 63. évfordulójára
Immár 24. alkalommal ünnepeljük a magyar labdarúgás napját november 25-én, a londoni 6:3 évfordulóján. A nemzetközi labdarúgásban is mérföldkővé váló angol–magyar találkozóról alighanem mindenki hallott már hazánkban. Sokan fejből sorolják a legendás összeállítást és a gólszerzőket, azonban most összegyűjtöttünk néhány ritkán említett tényt és történetet az évszázad meccséről, annak előzményéről és utóéletéről. Nézzük ezeket pontokba, pontosabban gólokba szedve.
Magyar futball
Puskás-kiállítás nyílik a 6:3 63. évfordulóján
A székesfehérvári Szent István Király Múzeum lesz az első állomása a "Puskás Ferenc 10" című országjáró vándorkiállításnak: a pénteki megnyitót követően több héten át lesznek láthatók az egykori labdarúgó relikviái.
Magyar futball
Góljaival emlékezett meg Puskásról a Twitteren a Real
Ahogy már oldalunkon is <a href="https://www.m4sport.hu/2016/11/15/tiz-eve-nincs-koztunk-puskas-ferenc/" target="_blank" rel="noopener">olvashattak róla</a> - illetőleg az M4 Sportreggeliben is láthattak <a href="https://www.m4sport.hu/2016/11/17/szollosi-gyorgy-nagy-az-adossagunk-puskas-ferenccel-szemben/" target="_blank" rel="noopener">egy beszélgetést</a> -, csütörtökön tíz éve már, hogy távozott közülünk a történelem egyik legjobb labdarúgója, Puskás Ferenc. Az Aranycsapat kapitánya itthon csak a Honvédot erősítette, míg pályafutását a világhírű Real Madridban tette teljessé. A blancók természetesen nem feledik "Panchót", az évforduló kapcsán hivatalos twitteroldalukon videó-összeállításban idézték fel néhány emlékezetes alakítását.
Külföldi futball
Tíz éve nincs köztünk Puskás Ferenc
Majd' tíz éve, 2006. november 17-én hunyt el Puskás Ferenc, minden idők legnagyobb magyar labdarúgója, olimpiai bajnok, a legendás Aranycsapat kapitánya, a Nemzet Sportolója.
Magyar futball