Musorujsag
Élő Eredmények

Ha Nikolics így folytatja, a Bulls is lecsap rá

m4sport.hu
A Chicago Fire magyar válogatott csatára, Nikolics Nemanja egyre jobban beilleszkedik új csapatába. Azok után, hogy megszerezte első gólját amerikai együttesében, vele reklámozták a következő idény idegenbeli mezét. A támadó ezúttal a facebook-oldalán egy olyan felvételt osztott meg, ami után jobb lesz, ha a klubvezetés felkészül, hogy a város népszerű kosárcsapata, a Bulls megpróbálja elcsábítani a labdarúgás világából.

Nikolics amúgy sem az első magyar lenne a Chicago Bullsban, annak idején Dávid Kornél, hazánk eddigi egyetlen NBA-játékosa épp a Michael Jordan által fémjelzett sztárcsapatban mutatkozhatott be a tengerentúlon 1999-ben.

A Chicago Fire közben felkészülési mérkőzésen 1-0-ra legyőzte a Philadelphia Uniont, az egyetlen találat a Legiából szerződtetett csatár gólpassza után született.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Magyar zászlóval szurkoltak Nikolicsnak Floridában
A magyarok tényleg mindenhol ott vannak. A labdarúgó-válogatott csatára, Nikolics Nemanja hivatalos Facebook-oldalán köszönte meg a biztatást azoknak a magyar szurkolóknak, akik a floridai helyszínen látták, amint<a href="https://www.m4sport.hu/2017/02/05/elso-chicagoi-meccsen-gyoztes-golt-szerzett-nikolics/"> góllal debütált</a> a Chicago Fire csapatában.
Külföldi futball
Nem mindennapi trófeát nyert Nikolics
Újabb trófeával bővült a Chicago Fire játékosának, Nikolics Nemanjának a gyűjteménye. A magyar labdarúgó-válogatott játékosa megnyerte a footgolf háziversenyt Chicagóban. A nyereményének legjobban kisfia fog örülni...
Külföldi futball
Nikolics Nemanja: "Pontosan tudom, hogy miért jöttem ide"
Másfél sikeres szezont követően a Legia Varsótól az egyesült államokbeli MLS-ben szereplő Chicago Fire csapatához szerződött Nikolics Nemanja, aki jelenleg Floridában edzőtáborozik újdonsült együttesével. A magyar válogatott csatár a Sport7főben mesélt klubváltásának hátteréről, a chicagói életről, hosszabb távú terveiről, és az átigazolás nehézségeiről.
Külföldi futball
Nikolics: következő állomás Chicago
A magyar labdarúgó-válogatott támadója, Nikolics Nemanja decemberben jelentette be, hogy az amerikai első osztályban (MLS) szereplő Chicagóhoz igazol. A 29 éves labdarúgó közösségi oldalán tett közzé egy képet a varsói reptérről, és jelezte: ideje búcsúzni.
Külföldi futball