Musorujsag
Élő Eredmények

Mindenkiben ég a bizonyítási vágy a pólóválogatottnál

m4sport.hu
Märcz Tamás irányításával első nemzetközi tornájára készül a magyar férfi vízilabda-válogatott. Manhercz Krisztián, a budapesti tornán szereplő keret egyetlen szegedi tagja az M4 Sportreggeli című műsorában elmondta, a válogatottnál a stábban és a játékosokban is ég a bizonyítási vágy a Volvo Kupa előtt.

„Valamilyen szinten kellett a változás, hiszen mégiscsak egy olimpiai ötödik hely után vagyunk. Nagyon fiatal lett a keret, nagyon nagy potenciál van a mostani csapatban. Azokat a hibákat, amiket még nyáron elkövettünk, Tokióig lesz lehetőségünk kijavítani” – nyilatkozta a 20 éves pólós.

A csapat csütörtökön kezdi meg a felkészülést, a magyarok ellenfele sorrendben Szlovákia, Montenegró és Horvátország lesz a péntektől vasárnapig zajló tornán.

A teljes interjúból az is kiderült, miket gyakorolt a keret az új stábbal, és Manhercz Krisztián mit vár az évtől klubszinten és a válogatottal.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Felemás magyar szereplés a BL-ben
A Szolnok hazai medencében a papírformát igazolva magabiztosan nyert a Spandau együttese ellen, míg az Eger négygólos vereséget szenvedett a Barceloneta vendégeként a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörének szerdai, ötödik fordulójában.
Vízilabda
A harmadik negyed pecsételte meg az OSC sorsát
Az első félidőben jól tartotta magát, de végül 7–4-re kapott ki az A-Híd-OSC-Újbuda az Olympiakosz Pireusz otthonában a Bajnokok Ligája csoportkörében - számolt be a vlv.hu
Vízilabda
KSI: alapszakasz pont nélkül
A Pécs csapata 8-4-re múlta felül a vendég KSI együttesét a férfi vízilabda ob I múlt hétről elhalasztott és kedden pótolt összecsapásán.
Vízilabda
Parkes Rebecca - Új-Zélandról a magyar válogatottba
Parkes Rebecca új-zélandi létére a szigeten kevésbé népszerű vízilabdát választotta sportágául, először a nemzeti együttes tagjaként járt Magyarországon. A 22 éves játékost 2014-ben igazolta le az Eger, honosítását követően pedig tavaly bemutatkozott a magyar válogatottban is. Parkes az M4Sport riporterének nyilatkozott pályafutásának alakulásáról és jövőbeli terveiről, valamint beszélt arról is, hogy érzi magát új hazájában.
Vízilabda
Gólgálát tartott a fél pólóélvonal
A vártnál is nagyobb különbségű győzelmet aratott az Eger és az FTC a férfi vízilabda ob I szombati játéknapján: előbbi 13 találattal bizonyult jobbnak az UVSE-nél, utóbbi pedig kilenccel a Kaposvárnál.
Vízilabda