Musorujsag
Élő Eredmények

Németh Krisztián visszatért

m4sport.hu
Kereken egy hónap után lépett pályára a katari labdarúgó-bajnokságban Németh Krisztián, de nem tudott segíteni csapatán, az al-Gharafa vereséget szenvedett a szerdai mérkőzésen.

Legutóbb január 9-én játszott a magyar válogatott támadó, de a tévesen felröppenő hírekkel ellentétben egyáltalán nem merült fel a távozása, sérülése tartotta távol Némethet.

Az al-Arabi otthonában megvívott találkozón a kispadon kezdett, a 62. percben 1-0-s hátránynál küldte pályára edzője, ám vele sem ment jobban, az al-Gharafa végül 2-0-s vereséget szenvedett.

Némethék 20 találkozó után jelenleg az ötödik helyen állnak a tabellán a 14 csapatos bajnokságban.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Ha Nikolics így folytatja, a Bulls is lecsap rá
A Chicago Fire magyar válogatott csatára, Nikolics Nemanja egyre jobban beilleszkedik új csapatába. Azok után, hogy <a href="https://www.m4sport.hu/2017/02/05/elso-chicagoi-meccsen-gyoztes-golt-szerzett-nikolics/" target="_blank" rel="noopener">megszerezte első gólját</a> amerikai együttesében, vele <a href="https://www.m4sport.hu/2017/02/06/nikolicsra-a-palyan-kivul-is-fontos-feladat-harul-chicagoban/" target="_blank" rel="noopener">reklámozták a következő idény idegenbeli mezét</a>. A támadó ezúttal a facebook-oldalán egy olyan felvételt osztott meg, ami után jobb lesz, ha a klubvezetés felkészül, hogy a város népszerű kosárcsapata, a Bulls megpróbálja elcsábítani a labdarúgás világából.
Külföldi futball