Musorujsag
Élő Eredmények

Weber: A család attól fél, hogy elárulok valamit Michael állapotáról

Sport Bild
Michael Schumacher korábbi menedzsere még mindig nehezményezi, hogy család nem oszt meg vele információt a rekordbajnok hogylétéről.
Willi Weber, Jean Todt és Michael Schumacher (Fotó: xpbimages.com) Willi Weber, Jean Todt és Michael Schumacher (Fotó: xpbimages.com)

Willi Weber a hétszeres világbajnok 2013-as balesete óta többször is panaszkodott a médián keresztül, hogy Michael Schumacher családja közös múltjuk ellenére is elzárja tőle barátját. A közelmúltban egy német bulvárlapnak a Sabine Kehm által vezetett menedzsmentet is kritizálta, mondván, a szurkolók is megérdemelnék, hogy pontosabb információkat kapjanak a svájci otthonában kezelt kedvencükről.

Most a Sport Bildnek adott interjúban azt mondta, Corinna Schumacherék talán attól tartanak, hogy kifecseg valamit. „Nyilvánvalóan félnek attól, hogy elárulok valamit Michael állapotáról. De sosem tennék ilyet! Természetesen még egy titoktartási szerződést is aláírnék” – jelentette ki.

Willi Weber (Fotó: xpbimages.com) Willi Weber (Fotó: xpbimages.com)

A család persze talán nem alaptalanul óvatos: Weber előszeretettel hívja fel magára a figyelmet nyilatkozataival (legutóbb éppen azzal a Buntéval beszélt, mely ellen a család pereket indított korábban), a múltban pedig már több „nagyszájú” barát (pl. Luca di Montezemolo) megszólalása is kényelmetlen helyzetbe hozta, magyarázkodásra kényszerítette őket.

Weber továbbra is kitart azon nézete mellett, hogy a nyilvánosságot tájékoztatniuk kellene. „Helyesnek tartanám, ha több mint három évvel a baleset után végre elmagyaráznák a millió szurkolónak, hogy is van. Imádkozom Michaelért, mert a remény hal meg utoljára” – fogalmazott.

További tartalmak