Musorujsag
Élő Eredmények

Thierry Henry a zeneiparba is betört

m4sport.hu
Azzal eddig is tisztában voltunk, hogy labdarúgóként mire vitte Thierry Henry, aki visszavonulása után sem szakadt el a sportágtól, szakkommentátorként és a belga válogatott mellett is tevékenykedik. A Texas együttes új videoklipjében azonban merőben új világban is kipróbálta magát.

Az 1986-ban alakult glasgow-i zenekar énekese, Sharleen Spiteri régi barátja a franciák korábbi sztárjának, így került a csütörtökön napvilágot látott klipbe Henry, aki azért nem kapott megoldhatatlan feladatot, és még énekelnie sem kellett. Íme:

Hogy mennyire jó kapcsolatot ápolnak egymással, azt jól példázza az a 2002-es Arsenal-Manchester City meccs, melyen Henry az énekesnő újszülött lányának ajánlotta gólját – írja a lequipe.fr.

Várhatóan ezek után sem lesz a zenei élet fontos alakja a Monacóban, a Juventusban, a Barcelonában és a New York Red Bullsban is játszó, de legendává az Arsenálnál váló Henry, aki játékosként sok egyéb mellett világ- és Európa-bajnok, Bajnokok Ligája-győztes és Aranycipős is volt.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek