Musorujsag
Élő Eredmények

Erdei Zsolt legmerészebb álmai is valóra válnak

m4sport.hu
A Madárfészek Akadémia versenyzői két aranyérmet szereztek a debreceni 61. Bocskai István ökölvívó emlékversenyen.

Erdei „Madár” Zsolt Virbán Gábor és Szaka István döntője után nyilatkozott az m4sport.hu helyszíni riporterének Debrecenben.

„A legmerészebb álmaimban sem gondoltam, hogy két aranyérmet szerzünk. Persze ezért is dolgozunk, és bízunk benne, de a srácok  Szaka Pisti legyőzött egy ukrán, egy kazah és egy orosz bokszolót is, ez hatalmas tett. Szűken megvolt az első menet, a második sajnos elment, de a harmadik újra az övé volt. Virbán Gabi a menetek végét mindig megnyomta, és remekül harcolt, az ő győzelme is megérdemelt. Mindkettőjüktől azt kértem, hogy legyenek aktívak, üssenek, ugyanis ezzel lehet meccseket nyerni. Küzdeni, harcolni kell, egy pillanatra sem leállni” – mondta Erdei Zsolt.

A 61. debreceni Bocskai István emlékverseny szombati döntőit élő hírfolyamos cikkünkben követheti nyomon.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Nehezsúlyú melegítők
A debreceni 61. Bocskai Istvan nemzetközi ökölvívóversenyen Nagy Bence es Hámori Ádám is bronzéremmel zárt. Az elődöntőt megelőző gyakorlataikat rögzìtette helyszíni riporterünk.
Ökölvívás
Profi bunyós a Bocskain
A Felix Promotion középsúlyú profi bunyósának vegyes emlékei vannak a Bocskai István emlékversenyről. Az m4sport.hu helyszíni riportere megszólaltatta a bokszolót.
Ökölvívás
Szárnyalnak Madár fiókái
Erdei Zsolt tanítványai legalább két bronzéremmel zárják a 61. Bocskai István nemzetközi emlékversenyt Debrecenben.
Ökölvívás
Így melegít egy kazah bokszoló
A kazah ökölvívás az elmúlt években egyre eredményesebb. A debrceni Bocskai István nemzetközi emlékversenyen az m4sport.hu helyszíni riportere a 75 kilósJerik Alzsanovot és edzőjét kapta kameravégre a csütörtöki negyeddöntő előtti iskolázás közben.
Ökölvívás
Balzsay Károly vért akar
Ifjabb Balzsay Károly a debreceni Bocskai István emlékversenyen eddig látottakról nyilatkozott az m4sport.hu-nak.
Ökölvívás
Minden egy helyen a Bocskairól
Cikkek, képek, videók, nyilatkozatok, máshol nem látható felvételek Debrecenből, a 61. Bocskai István nemzetközi ökölvívó emlékversenyről.
Ökölvívás