Musorujsag
Élő Eredmények

Ezt nézik a pontozók

m4sport.hu
Három arany- és két bronzéremmel zártak a magyar férfi amatőr ökölvívók Debrecenben.A szövetségi kapitány, ifjabb Balzsay Károly az m4sport.hu-nak a helyszínen értékelte a történteket.

„Az elődöntőben jobban tetszett Virbán Gabi és Könnyű Ricsi is, technikásabb bunyót mutattak akkor, de most is nagyot harcoltak, le a kalappal előttük – nyilatkozta az m4sport.hu helyszíni riporterének a szövetségi kapitány. – Az első nemzetközi felnőttdöntőjük volt, le a kalappal előttük. Szakának Helsinkiben már volt egy, akkor nem tudta idegrendszeri gondok miatt megnyerni, most viszont bizonyított. Ezt szeretem volna látni, erről szó jelenleg az amatőr ökölvívás. menni előre, harcolni, ütni, aktívnak lenni. A pontozók – nemcsak hazai pályán, bárhol a világon – ezt értékelik, őket kell meggyőzni, hogy jobb vagyok, mint a másik.”

„A hullámzás nem tetszett, még akkor is, ha nehéz a harmadik-negyedik meccsen is ugyanúgy pörögni, biztos vagyok benne, hogy ebből a szempontból is egyre jobb lesz a helyzet. Ricsinek a súlyból kicsúszása, az nagy fegyelmezetlenség volt, bedobtuk eggyel feljebb, hogy akkor lássuk, mit tud. Megnyerte a hatvannégy kilót, ennek ellenére többet nem lehet ilyen – jelentette ki határozottan Balzsay Károly, aki a két, 91 kilós magyar bronzérmesről is beszélt. – Hámori Ádámmal elégedett voltam, megmutattta, lehet rá számítani. Nagy Bence érdekes lehet, ugye nála az is szerepet játszhatott, hogy munka mellett bokszol, talán ezért is vettek ki sokat belőle a meccsek.”

A 61. debreceni Bocskai István nemzetközi verseny történéseiről ide kattintva talál meg mindent egy helyen.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Minden egy helyen a Bocskairól
Cikkek, képek, videók, nyilatkozatok, máshol nem látható felvételek Debrecenből, a 61. Bocskai István nemzetközi ökölvívó emlékversenyről.
Ökölvívás
Így tesz rendet Juhász Roland
A debreceni 61. Bocskai István nemzetközi ökölvívó emlékverseny 91 kilós döntőjében a riói olimpiát is megjárt Juhász Roland volt a főnök. Az m4sport.hu videóján munka közben nézheti meg Juhászt.
Ökölvívás
Aranyérmes katasztrófaturizmus
Az egri Könnyű Richárd nem tudta hozni a súlyát, aztán mégis megnyerte a Bocskai István ökölvívó emlékversenyt. Edzője, Dorkó Péter elmondta, egyszeri, kényszerű, de eredményes látogatást tettek a 64 kilósok között.
Ökölvívás
Nehezsúlyú melegítők
A debreceni 61. Bocskai Istvan nemzetközi ökölvívóversenyen Nagy Bence es Hámori Ádám is bronzéremmel zárt. Az elődöntőt megelőző gyakorlataikat rögzìtette helyszíni riporterünk.
Ökölvívás
Profi bunyós a Bocskain
A Felix Promotion középsúlyú profi bunyósának vegyes emlékei vannak a Bocskai István emlékversenyről. Az m4sport.hu helyszíni riportere megszólaltatta a bokszolót.
Ökölvívás
Szárnyalnak Madár fiókái
Erdei Zsolt tanítványai legalább két bronzéremmel zárják a 61. Bocskai István nemzetközi emlékversenyt Debrecenben.
Ökölvívás
Így melegít egy kazah bokszoló
A kazah ökölvívás az elmúlt években egyre eredményesebb. A debrceni Bocskai István nemzetközi emlékversenyen az m4sport.hu helyszíni riportere a 75 kilósJerik Alzsanovot és edzőjét kapta kameravégre a csütörtöki negyeddöntő előtti iskolázás közben.
Ökölvívás