Musorujsag
Élő Eredmények

Magyar párharc a spanyol bajnokságban

m4sport.hu
A Baskonia jobb volt az Obradoirónál a spanyol férfi kosárlabda-bajnokságban.

Az alapszakasz 21. fordulója Hanga Ádám és a szintén a magyar válogatottnál számításba vett Rosco Allen csapatainak összecsapása miatt marad emlékezetes a hazai kosárbarátoknak.

Hangáék hazai pályán 87-86-ra nyertek, a Baskonia csapatkapitánya 34 perc alatt 22/3 pontot szerzett, ezzel együttese legeredményesebb játékosa volt (7 lepattanó, 4 assziszt és 4 kiharcolt fault került még a neve mellé). Rosco Allen valamivel több mint 22 percnyi játéklehetőséget kapott, ezalatt 7/3 pontot, 4 lepattanót és 2 blokkot termelt, valamint volt 1-1 labdaszerzése, illetve kiharcolt faultja is.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Vasi öröm Zalában
A Körmend nagy csatában, három ponttal nyert Zalaegerszegen a férfi kosárlabda NB I vasárnapi játéknapján.
Kosárlabda
Győzött a ligaelső, megszakadt a Miami sorozata
A ligaleső Golden State Warriors 130-114-es győzelmet aratott az Oklahoma City Thunder otthonában, míg a Philadelphia megszakította a Miami sorozatát az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján.
Kosárlabda
Papírformanapot tartottak a kosarasok
A címvédő Szolnok a sereghajtó MAFC-ot, míg a listavezető Alba Fehérvár a Jászberényt győzte le hazai pályán a férfi kosárlabda NB I szombati játéknapján.
Kosárlabda
Szárnyal a Miami, ki tudja hol áll meg
Sorozatban 13. győzelmét aratta pénteken a Miami Heat, amely idegenben volt sikeres a Brooklyn Nets ellen az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján.
Kosárlabda