Musorujsag
Élő Eredmények

Montenegró kiütötte Szlovákiát

MTI
Montenegró válogatottja a papírformának megfelelően 18-3-ra legyőzte Szlovákia együttesét a 11. Volvo Kupáért kiírt férfi vízilabdatorna vasárnapi zárónapjának első mérkőzésén a Tüskecsarnok uszodájában.

Eredmény:
Montenegró-Szlovákia 18-3 (5-1, 6-1, 3-0, 4-1)

később:
Magyarország-Horvátország 11.30

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Montenegró tönkreverte a formálódó pólóválogatottat
A magyar férfi vízilabda-válogatott 9-4-es vereséget szenvedett Montenegrótól a Tüskecsarnokban zajló Volvo Kupa második fordulójában. Märcz Tamás együttese a harmadik negyedben, 0-7-nél talált először az ellenfél kapujába.
Vízilabda
Szűcs Levente: "Mentettük a menthetőt"
Labilis helyzetben vette át a BVSC-t a szövetségi kapitánynak kinevezett Märcz Tamástól Szűcs Levente, az alapszakasz végére azonban a zuglói klubnak sikerült kiharcolni a felsőházba jutást a férfi pólóbajnokságban.
Vízilabda
Märcz Tamás szerint itt az idő a kísérletezésre
Märcz Tamás szövetségi kapitány szerint jó ellenfelekkel, rangos tornán mérkőzik meg a magyar férfi vízilabda-válogatott, amely péntektől vasárnapig a XI. Volvo Kupán szerepel a Tüskeuszodában.
Vízilabda
Mindenkiben ég a bizonyítási vágy a pólóválogatottnál
Märcz Tamás irányításával első nemzetközi tornájára készül a magyar férfi vízilabda-válogatott. Manhercz Krisztián, a budapesti tornán szereplő keret egyetlen szegedi tagja az M4 Sportreggeli című műsorában elmondta, a válogatottnál a stábban és a játékosokban is ég a bizonyítási vágy a Volvo Kupa előtt.
Vízilabda