Musorujsag
Élő Eredmények

Jörg Daniel: „Magyarország technikailag magas szintű labdarúgást képvisel”

m4sport.hu/M4 Sport
Közel két évtizeden át dolgozott a Német Labdarúgó Szövetségnél, ám januártól a magyar futball sikereit tartja szem előtt Jörg Daniel, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) edzőképzési vezetője. A német szakember a hétfői Sportreggeliben arról beszélt, hogy az első benyomásai pozitívak, Magyarországnak megvan a maga futball filozófiája, ezért a hagyományokat megőrző fejlődésre helyezi majd a hangsúlyt.

A teljes beszélgetést az alábbi videóra kattintva nézheti meg:

 

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Kazi Tamás: „Nem szeretek fedettpályán versenyezni”
A többszörös magyar bajnok középtávfutó, Kazi Tamás óriási egyéni csúcsot futva a harmadik helyen végzett 1500 méteren, a spanyolországi Sabadellben megrendezett Miting Internacional de Catalunya fedett pályás atlétikai versenyen, ezzel pedig kvalifikálta magát a belgrádi Eb-re. A 31 éves atléta a hétfői Sportreggeliben beszélt arról, hogy új edzőjével nagyobb mennyiségű munkát végez, mint korábban, s bár nem nem kifejezetten fekszik neki a fedettpályás versenyzés, jelenleg a belgrádi kontinenstornára és a jövő évi berlini szabdtéri Eb-re koncentrál.
Atlétika
Mészöly Géza: „Nem tudtuk leigazolni Kevin Kurányit”
A M4 Sportreggeli című műsorában a stúdióban köszönthettük Mészöly Gézát, az OTP Bank Ligában szereplő Swietelsky Haladás labdarúgócsapatának vezetőedzőjét. A szakember elmondta, hogy nincs könnyű helyzetben csapata, mert a hiányzók névsora veretes, az újoncokat pedig még be kell építeni az együttesbe. Ezen felül befejező csatárt keres a klub, a télen távozó házi gólkirályt, Gaál Bálintot Mervó Bencével pótolná a Haladás. Mészöly Géza célja, hogy csapata a tavasszal megszilárdítsa helyét a bajnokság középmezőnyében.
Magyar futball
Risztov Évát megviselte, hogy véget ért a 25 éves szerelem
Bejelentette visszavonulását az olimpiai bajnok hosszútávúszó, Risztov Éva. A londoni ötkarikás játékok hőse az M4 Sportreggeli című műsorában elmondta, hogy a riói olimpia óta nem nagyon edz, és mivel teljesnek érzi sportpályafutását, 31 évesen úgy döntött, eljött az ideje, hogy befejezze úszókarrierjét. Jelenleg gyakornokként dolgozik egy menedzseriroda sport divíziójában, a jövőben viszont sportmenedzserként folytatná pályafutását. Hullámhegyekről és hullámvölgyekről, valamint élete legfontosabb döntéséről az alábbi videóban mesél Risztov Éva.
Úszás
Dózerolt a Fradi Podgoricában
Az FTC Rail-Cargo Hungaria női kézilabdacsapata idegenben győzte le fölényesen, 33-25-re a montenegrói Buducsnoszt Podgoricát a Bajnokok Ligája középdöntőjében.
Kézilabda
Egyik Mörk sem lehetett igazán boldog
A Győri Audi ETO KC hazai pályán 27-27-es döntetlent játszott a norvég Larvik csapatával a női kézilabda Bajnokok Ligája második csoportkörének harmadik fordulójában.
Kézilabda