Musorujsag
Élő Eredmények

Rácz Félix: "Senki nem születik elnöknek"

m4sport.hu
Rácz Félix, a Felix Promotion tulajdonosa az M4 Sport7fő című műsorában úgy nyilatkozott, hogy Erdei Zsolt - aki hétfőn exluzív interjút adott az m4sport.hu-nak - olyan személyiség, akit a boksztársadalom elfogad a Magyar Ökölvívó Szövetség elnöke, Csötönyi Sándor utódjának. A promóter a közelgő pápai gáláról is beszélt.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Erdei jöhet, Csötönyi maradhat
Úgy értesültünk, hogy Csötönyi Sándor, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség első embere felkérte Erdei "Madár" Zsoltot, hogy vállalja el a szervezet elnöki tisztségét. Az m4sport.hu megkereste Csötönyit és Erdeit, de mindketten azt mondták, hogy sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánják az információt.
Ökölvívás
Újabb fejezet a Rácz Félix-Csötönyi Sándor csatában
Az origo.hu készített interjút a Felix Promotion vezetőjével, aki továbbra is tánmadja a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnökét. A szombaton megjelent interjúból átvett idézeteken nem változtattunk.
Ökölvívás
Rácz Félix bármikor kiáll szemtől szembe Csötönyi Sándorral
Rácz Félix - aki már hosszú évek óta tagja a hazai ökölvívó-szövetségnek - az m4sport.hu kamerái előtt elmondta, változást szeretnének és bármikor kész, akár a televízió nyilvánossága előtt vitába szállni Csötönyi Sándorral, a hazai szervezet elnökével. A promóter nem szeretné, hogy személyeskedéssé fajuljon az ellentét, de kiemelte, a szövetség első embere folyamatosan mellé beszél, mindig ugyanazt a két lemezt veszi elő. A videóból kiderül mik ezek, és az is, milyen elnökre lenne szükség Rácz Félix szerint, amely tisztségért esze ágában sincs ringbe szállni.
Ökölvívás