Musorujsag
Élő Eredmények

Török Béla: „Komolyabban kellett venni sok mindent”

m4sport.hu
Második helyen végzett a hétvégén zajló Volvo Kupán a magyar férfi vízilabda-válogatott, miután Szlovákiát és Horvátországot legyőzte, ám Montenegróval szemben alulmaradt. A Tüskecsarnokban rendezett viadal volt Märcz Tamás szövetségi kapitány első hivatalos tornája, melyen több fiatal tehetség is lehetőség kapott a bizonyításra. A nemzeti csapatba több éves kihagyás után visszatérő BVSC-játékos, Török Béla a Sportreggeliben osztotta meg személyes tapasztalatait.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Márcz Tamás: "Sok tapasztalatot szereztünk"
Márcz Tamás örül, hogy végre "igazi meccseken" is bemutatkozhatott a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitányaként. A szakvezető az M1-en elmondta, hogy az eddigi legerősebb mezőnyű Volvo Kupán szállt vízbe a csapata.
Vízilabda
Ötgólos hátrányból fordítva győztek a magyar pólósok
A magyar válogatott az első negyedben összeszedett ötgólos hátrányát ledolgozva 9-7-re legyőzte az olimpiai ezüstérmes horvát csapatot a 11. Volvo Kupáért kiírt férfi vízilabdatorna vasárnapi zárómérkőzésén a Tüskecsarnok uszodájában, ezzel a második helyen zárt.
Vízilabda
Varga Katalin: „Ahol nagy a tét, ott nagyobb a szórás”
Dr. Varga Katalin 274 lovas közül Varga Katalin a 67. helyen ért célba a világ egyik legnehezebb távlovas versenyén, a HH Sheikh Mohammed bin Rashid al Maktoum Kupán. A Távlovagló és Távhajtó Szakbizottság tagja a nem helyi lovasok között, azaz a 70 fős európai, amerikai és ázsiai mezőnyben 9. helyezést ért el. A verseny tapasztalatairól és kihívásáról, valamint a távlovaglás magyarországi helyzetéről a távlovas szakedző beszélt a Sportreggeliben.
Lovassportok
Gaál Bálint: „Nagyon hamar sikerült beilleszkednem”
A téli átigazolási szezon során szerződött a Vasas csapatához Gaál Bálint, aki a Dorog elleni Magyar Kupa mérkőzésen be is mutatkozott újdonsült klubja színeiben. Az angyalföldiek szombaton, az NB I tavaszi rajtján a 25 éves támadó korábbi együttesét, a Haladást fogadják a Szusza Ferenc Stadionban. Az idei kiírásban eddig hét gólt jegyző csatár a Sportreggeliben beszélt átigazolásának körülményeiről és a tavaszi szezon célkitűzéseiről.
Magyar futball
Filipovics Vladan szerint Huszti Szabolcs nem levezetni megy Kínába
Mozgalmas heteken van túl Filipovics Vladan, hiszen az általa képviselt labdarúgók közül klubot váltott többek között Guzmics Richárd, Huszti Szabolcs és Nikolics Nemanja is. Az F-Group menedzseriroda tulajdonosa és ügyvezető igazgatója a Sportreggeliben számolt be a magyar sztárjátékosok szenzációt keltő átigazolásairól.
Külföldi futball
Mészáros Rea: „Szeretem a kicsit küzdősebb meccseket”
Fantasztikus, nyolcgólos diadalt aratott a Ferencváros női kézilabdacsapata a Bajnokok Ligája vasárnapi fordulójában a Buducnost vendégeként. A zöld-fehérek beállója, Mészáros Rea meggyőző játékkal és gólokkal vette ki részét sikerből. Elek Gábor együttese győzelmével csoportja második helyén áll, és remek esélyekkel várja a folytatást. A bravúros teljesítményről, és a jövőbeli megmérettetésekről a 22 éves védekezőspecialista mesélt a Sportreggeliben.
Kézilabda