Musorujsag
Élő Eredmények

416 ezren látták a Barcelona kínos vereségét

m4sport.hu
A labdarúgó Bajnokok Ligája-meccs a közmédia legnézettebb műsora volt.

Négy gólt kapott az FC Barcelona a Paris Saint-Germain vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének keddi játéknapján. Messiék még gólt sem tudtak szerezni Párizsban, a 4-0-s vereséggel pedig sokak szerint el is dőlt, hogy melyik csapat jut tovább.A hatalmas meglepetéssel zárult mérkőzést az M4 Sport élőben közvetítette, és 416 ezer tévénéző követte a meccs eseményeit a képernyők előtt a Nielsen Közönségmérés adatai szerint. A találkozó közvetítése a köztévé legnézettebb műsorszáma volt, 10,7 százalékos közönségarányt ért el.

Mivel a közmédia a közszolgálati feladatai alapján a teljes társadalom számára kínál tartalmakat, a nézettségi és elérési adatokat a teljes népességre vonatkozóan tesszük közzé. A Nielsen mérése alapján ez a 4 éves és annál idősebbek köre.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Ötvenhárom év körkapcsolás
Novotny Zoltán az először idén kiosztott Közmédia Életmű Díjat vehette át, ennek apropóján az M4 Sport stúdiójában is megjelent a rádióriporter. Nem mulasztotta el megemlíteni kollégáit akik nélkül nem juthatott volna idáig. Az alábbi videóra kattintva ön is meghallgathatja Novotny Zoltánt.
M4 Sport
Innen látszik legjobban a Barcelona alázása
Mindössze öt PSG-passz a kapuskirúgástól Ángel Di María Barcelona elleni csodagóljáig a labdarúgó Bajnokok Ligája csúcsakciójában. Az alábbi videóra kattintva megnézheti a tökéletes támadást.
Bajnokok Ligája
Luis Enrique: "Nem kell nem létező okokat keresni"
Sergio Busquets, az FC Barcelona labdarúgója szerint taktikailag és fizikailag sem voltak kellően felkészülve a Paris Saint-Germain elleni keddi Bajnokok Ligája nyolcaddöntőre, melyen sporttörténelmi, 4-0-ás vereséget szenvedtek.
Bajnokok Ligája
Előnnyel utazhat Dortmundba a Benfica
A Benfica 1-0-ás győzelmet aratott hazai pályán a Borussia Dortmund ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, így a portugál csapat előnyből várhatja a három hét múlva esedékes visszavágót.
Bajnokok Ligája