Musorujsag
Élő Eredmények

A kassaiak jobban dobnak, mint a ceglédiek

MTI
A Cegléd a kassai 15 pontos vereség után, csütörtökön hazai pályán hét ponttal kikapott a szlovák Kosicétől a női kosárlabda Európa Kupa első negyeddöntőjének visszavágóján, ezzel kettős vereséggel búcsúzott.

Cziczás László csapata egy hete 79-64-re kikapott Kassán, s bár a visszavágót jobban kezdte ellenfelénél, a második negyedben hátrányba került. Ezt ugyan a harmadik negyedben sikerült csökkenteni, ám fordítani már nem tudott a Cegléd.

Az EK sajátos lebonyolítási rendje miatt két negyeddöntőt rendeznek: az első negyeddöntőből továbbjutó négy csapat elődöntő helyett egy második negyeddöntőt vív, az Euroligából érkező négy együttessel kiegészülve.

Európa Kupa, nők, a nyolc közé jutásért, visszavágó:
VBW CEKK Cegléd-Kosice (szlovák) 70-77 (22-18, 10-25, 19-10, 19-24)
A magyar csapat legjobb dobói: Nagy-Bujdosó 25 pont, Skoric 18

Továbbjutott: a Kosice kettős győzelemmel

 

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Megizzadt a bajnok a kupa nyolcas döntőjében
A Szolnok jutott be másodikként a férfi kosárlabda Magyar Kupa elődöntőjébe, mivel a győri nyolcas torna csütörtöki nyitónapján hosszabbítás után legyőzte a Kaposvárt.
Kosárlabda
Meglepetés a kupában
A Naturtex-SZTE-Szedeák jutott be elsőként a férfi kosárlabda Magyar Kupa elődöntőjébe, mivel a győri nyolcas torna csütörtöki nyitónapján legyőzte a Pécs együttesét.
Kosárlabda
Dupla tripla-dupla az NBA-ben
Russell Westbrook győztes, James Harden viszont vesztes csapat tagjaként ért el tripla-duplát az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának szerdai játéknapján.
Kosárlabda
Hazai pályán kapott ki a Sopron
A Sopron hazai pályán háromszori hosszabbítás után vereséget szenvedett a török Hataytól szerdán a női kosárlabda Euroliga 13. fordulójában.
Kosárlabda
13 tripla is kevés volt Jamesék ellen
A címvédő Cleveland főként LeBron James 25 pontjával és 14 lepattanójával nyert Minneapolisban az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) keddi játéknapján.
Kosárlabda
Feloldották az NBA-kosaras kitiltását
A New York Knicks kevesebb mint egy hét után feloldotta a klub egykori kiváló kosárlabdázója, Charles Oakley kitiltását a hazai mérkőzésekről.
Kosárlabda