Musorujsag
Élő Eredmények

Babosék feladták

MTI
Babos Tímea és partnere, Darija Kaszatkina visszalépett a dohai keménypályás női tenisztorna párosversenyétől.

A magyar és az orosz játékos eredetileg csütörtökön lépett volna pályára, azonban Kaszatkina egyesben a világranglistán második német Angelique Kerbert búcsúztatta, majd néhány órával később már a Puerto Ricó-i Monica Puiggal találkozott. Ezt az összecsapást még be sem tudta fejezni az eső miatt.

Később – ahogyan Babos Tímea hivatalos honlapja beszámolt róla – úgy döntöttek, visszalépnek a párosversenytől, ebben Kaszatkina menetelése mellett Babos bokafájdalmai is közrejátszanak.

A magyar játékos legközelebb jövő héten a budapesti Hungarian Ladies Openen lép pályára. Egyesben, valamint a cseh Lucie Safarová oldalán párosban is indul.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

400 győzelemmel az elődöntőig
Dominika Cibulková pályafutása 400. győzelmét aratva jutott a négy közé a 776 ezer dollár (225 millió forint) összdíjazású dohai keménypályás női tenisztornán.
Tenisz
Bouchard egy szurkolóval szemben veszített
Betartva ígéretét randevúzott egyik szurkolójával a kanadaiak teniszezője, Eugenie Bouchard, aki a profi amerikaifutball-liga (NFL) nagydöntője, a másfél héttel ezelőtti Super Bowl kapcsán veszített el egy fogadást.
Tenisz
Nem várt búcsú Dohában
Az első helyen kiemelt német Angelique Kerber elvesztette az első mérkőzését, azaz már a nyolcaddöntőben búcsúzott a 776 ezer dollár (225 millió forint) összdíjazású dohai keménypályás női tenisztornán.
Tenisz
Memphis szedi neves áldozatait
A harmadik helyen kiemelt amerikai Sam Querrey és a hetedikként rangsorolt belga Steve Darcis számára is a nyolcaddöntő jelentette a végállomást az egyesült államokbeli Memphisben zajló, 643 ezer dollár (168,5 millió forint) összdíjazású keménypályás férfi tenisztornán.
Tenisz
Tsonga a nyolc közt
A hatodik helyen kiemelt francia Jo-Wilfried Tsonga bejutott a negyeddöntőbe az 1,7 millió dollár összdíjazású rotterdami keménypályás férfi tenisztornán.
Tenisz
Argentínában a papír a legjobb forma
Az első helyen kiemelt japán Nisikori Kej nehezen, szetthátrányból fordítva nyerte meg nyolcaddöntőjét a Buenos Airesben zajló, 547 ezer dollár (168,5 millió forint) összdíjazású salakpályás férfi tenisztornán.
Tenisz
Eső miatt csúsznak Babosék
Eső miatt csütörtökre halasztották Babos Tímea párosmérkőzését a 776 ezer dollár (225 millió forint) összdíjazású dohai keménypályás női tenisztornán.
Tenisz