Musorujsag
Élő Eredmények

Hangáék otthon vannak a négy között

m4sport.hu
A házigazda Baskonia a Tenerife ellen nyert a Spanyol Kupa nyolcas döntőjének első napján. A magyar kosárlabdázó csapata egyik legjobbja volt.

Hanga Ádám a győztes negyeddöntőben csapatkapitányként több mint 20 perc alatt 16/6 pontot és 4 lepattanót és 2 labdát szerzett (3-at eladott), kiosztott két asszisztot és 1 blokkot. Hangát 4-szer faultolták, az ő neve mellé ugyanannyi elkövetett szabálytalanság került be.

A legjobb négy között a Real Madrid-Morabanc Andorra negyeddöntő győztesével találkoznak szombaton 18:30-tól.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Alba-öröm Győrben
Az Alba Fehérvár nagyon könnyedén, 25 ponttal legyőzte a Zalaegerszeget, s ezzel bejutott férfi kosárlabda Magyar Kupa elődöntőjébe a sorozat Győrben zajló nyolcas tornáján.
Kosárlabda
A kassaiak jobban dobnak, mint a ceglédiek
A Cegléd a kassai 15 pontos vereség után, csütörtökön hazai pályán hét ponttal kikapott a szlovák Kosicétől a női kosárlabda Európa Kupa első negyeddöntőjének visszavágóján, ezzel kettős vereséggel búcsúzott.
Kosárlabda
Megizzadt a bajnok a kupa nyolcas döntőjében
A Szolnok jutott be másodikként a férfi kosárlabda Magyar Kupa elődöntőjébe, mivel a győri nyolcas torna csütörtöki nyitónapján hosszabbítás után legyőzte a Kaposvárt.
Kosárlabda
Meglepetés a kupában
A Naturtex-SZTE-Szedeák jutott be elsőként a férfi kosárlabda Magyar Kupa elődöntőjébe, mivel a győri nyolcas torna csütörtöki nyitónapján legyőzte a Pécs együttesét.
Kosárlabda
Dupla tripla-dupla az NBA-ben
Russell Westbrook győztes, James Harden viszont vesztes csapat tagjaként ért el tripla-duplát az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának szerdai játéknapján.
Kosárlabda
Hazai pályán kapott ki a Sopron
A Sopron hazai pályán háromszori hosszabbítás után vereséget szenvedett a török Hataytól szerdán a női kosárlabda Euroliga 13. fordulójában.
Kosárlabda