Musorujsag
Élő Eredmények

Kapás Boglárka sikerei motiválóan hatnak szerelmére

m4sport.hu/M4 Sport
Több hasonlóság is van az olimpiai bronzérmes Kapás Boglárka és párja, Telegdy Ádám között. A huszonegy éves fiatalember csakúgy, mint szépséges kedvese, pszichológiát hallgat, emellett pedig ő is úszik. A medencében elmondása szerint motiválják őt barátnője sikerei, hiszen testközelből látta, hogy Kapás milyen munkával érte el azt, hogy a riói olimpián 800 méter gyorson bronzérmes lett.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Fenékbe rúgta Rudolf Pétert a 80 éves Várkonyi Sándor
Ünnepi hangulatban futballoztak a színész- és az újságíró-válogatott tagjai pénteken az FTC népligeti csarnokában. Barátok és kollégák jöttek, hogy köszöntsék 80. születésnapján Várkonyi Sándort, aki évtizedeken át írt a magyar labdarúgásról.
Magyar futball
Agyi károsodást okozhat a labdarúgás
Kutatási projektet kezdeményezett az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) a labdarúgás és a demencia közötti összefüggés vizsgálatára, és a kutatók kapcsolatot fedeztek fel a hosszabb távú agyi károsodás, valamint volt futballisták között. Ez megerősíti azokat az elképzeléseket, melyek szerint veszélyes az ütközés és a fejelés a pályán.
Külföldi futball
Pintér Attila: Gondolkodjanak el, akik engem cikiznek!
Az NB I-es Mezőkövesdről azzal a céllal érkezett Pintér Attila a felcsútiakhoz, hogy az élvonalba juttassa a Puskás Akadémiát. A korábbi szövetségi kapitány nyíltan mesélt az m4sport.hu stábjának a mezőkövesdi időkről, edzői nézeteiről és a magyar labdarúgókról. Kiderül a videóból az is, ki azok a labdarúgók, akik nem szeretik őt.
Magyar futball
Borkai Zsolt: Megosztották a társadalmat
A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) szerint az ellenzéki pártok meggyengítették Budapest esélyeit, gyengítik Magyarország pályázatát. Ezek után a Fővárosi Önkormányzat jogosultsága, hogy Budapest fenntartja-e szándékát a hazai rendezésű olimpia megrendezésére - hívták fel a figyelmet.
Sportok
Ki lehet a svéd Indiana Jones? Naná, hogy Ibrahimovic!
A Manchester United 3-0-ra győzött a csütörtöki Európa-liga-meccsén a St. Étienne ellen, az angolok mindhárom gólját a a 35 éves Zlatan Ibrahimovic szerezte. Egy mérkőzés utáni nyilatkozatában cseppet sem szerényen beszélt magáról, és képességeiről, habár azon lepődtünk volna meg, ha mégis ezt teszi.
Külföldi futball