Musorujsag
Élő Eredmények

Kovács Zoltánt rövidebb betegsége sem zökkentette ki a felkészülésből

m4sport,hu/M4 Sport
A Felix Promotion szombati évadnyitó bokszgáláján, Pápa városában lép szorítóba a WBO Európa-bajnoka, Kovács Zoltán „Caramel”, aki az olasz Nicola Cipolletta ellen védheti meg először az övét. A szabadidejében tetoválóművészként dolgozó sportoló alaposan felkészült a mérkőzésre, és az ellenfelet is kellően feltérképezte.

 

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Földházi Zsófia: Egy élsportolónak muszáj valami szakmát is tanulnia
Öttusa világbajnokunknak, Kovács Zsófiának meglehetősen sűrűk a napjai. A riói olimpián 27. helyen végzett sportoló egyetemre jár, a tanulást és az élsportot azonban elmondása szerint nem könnyű összehangolni. Azzal viszont tisztában van, hogy a sportolói karrier véges, nem árt tehát valami szakmát is kitanulni. Ebben a Magyar Sportcsillagok Ösztöndíj segít neki. A program azokat az élsportolókat segíti, akik kiemelkedő sporttevékenységük mellett felsőfokú képzésben is részt vesznek.
Öttusa
Kapás Boglárka sikerei motiválóan hatnak szerelmére
Több hasonlóság is van az olimpiai bronzérmes Kapás Boglárka és párja, Telegdy Ádám között. A huszonegy éves fiatalember csakúgy, mint szépséges kedvese, pszichológiát hallgat, emellett pedig ő is úszik. A medencében elmondása szerint motiválják őt barátnője sikerei, hiszen testközelből látta, hogy Kapás milyen munkával érte el azt, hogy a riói olimpián 800 méter gyorson bronzérmes lett.
Úszás
Fenékbe rúgta Rudolf Pétert a 80 éves Várkonyi Sándor
Ünnepi hangulatban futballoztak a színész- és az újságíró-válogatott tagjai pénteken az FTC népligeti csarnokában. Barátok és kollégák jöttek, hogy köszöntsék 80. születésnapján Várkonyi Sándort, aki évtizedeken át írt a magyar labdarúgásról.
Magyar futball
Agyi károsodást okozhat a labdarúgás
Kutatási projektet kezdeményezett az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) a labdarúgás és a demencia közötti összefüggés vizsgálatára, és a kutatók kapcsolatot fedeztek fel a hosszabb távú agyi károsodás, valamint volt futballisták között. Ez megerősíti azokat az elképzeléseket, melyek szerint veszélyes az ütközés és a fejelés a pályán.
Külföldi futball
Pintér Attila: Gondolkodjanak el, akik engem cikiznek!
Az NB I-es Mezőkövesdről azzal a céllal érkezett Pintér Attila a felcsútiakhoz, hogy az élvonalba juttassa a Puskás Akadémiát. A korábbi szövetségi kapitány nyíltan mesélt az m4sport.hu stábjának a mezőkövesdi időkről, edzői nézeteiről és a magyar labdarúgókról. Kiderül a videóból az is, ki azok a labdarúgók, akik nem szeretik őt.
Magyar futball
Borkai Zsolt: Megosztották a társadalmat
A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) szerint az ellenzéki pártok meggyengítették Budapest esélyeit, gyengítik Magyarország pályázatát. Ezek után a Fővárosi Önkormányzat jogosultsága, hogy Budapest fenntartja-e szándékát a hazai rendezésű olimpia megrendezésére - hívták fel a figyelmet.
Sportok