Musorujsag
Élő Eredmények

Bale visszatért, Bale betalált

MTI
A listavezető Real Madrid 2-0-ra nyert a vendég Espanyol ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának második szombati mérkőzésén.

A három pont begyűjtésén túl jó hír a fővárosiak számára, hogy Gareth Bale a novemberi bokaműtétje után visszatért a pályára. A walesi szélső a 71. percben csereként állt be a meccs első gólját szerző Alvaro Morata helyére, majd a 84. percben maga is eredményes volt.

Primera División,
23. forduló:
Real Madrid-Espanyol 2-0 (1-0)
Deportivo La Coruna-Alavés 0-1 (0-0)
Sevilla-Eibar 2-0 (1-0)

korábban:
Sporting Gijón-Atlético Madrid 1-4 (0-0)

pénteken játszották:
Granada-Real Betis 4-1 (3-0)

vasárnap játsszák:
Real Sociedad-Villarreal 12.00
Valencia-Athletic Bilbao 16.15
Celta Vigo-Osasuna 18.30
FC Barcelona-Leganés 20.45

hétfőn játsszák:
Málaga-Las Palmas 20.45

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Öt perc alatt lőtt hármat a csereember
Az Atlético Madrid az utolsó tíz percben, Kevin Gameiro jóvoltából három gólt szerezve 4-1-re győzött a Sporting Gijón vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának első szombati mérkőzésén.
Külföldi futball
A kiesőjelölt megleckéztette a Betist
A Granada hazai pályán 4-1-re legyőzte a Real Betis csapatát a spanyol labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának pénteki nyitómeccsén.
Külföldi futball
A CAS-hoz fordul a Barcelona Suárez miatt
A nemzetközi Sportdöntőbírósághoz fordul az FC Barcelona, mivel a Spanyol Labdarúgó Szövetség elutasította fellebbezését, azaz fenntartotta Luis Suárez eltiltását a Király Kupa döntőjére.
Külföldi futball
Bunda a spanyol bajnokságban is
A spanyol bíróság többek között három korábbi Real Betis-futballista ellen is vádat emelt első osztályú mérkőzések végeredményének befolyásolásával kapcsolatban.
Külföldi futball
Ronaldo túl izmos a BL-gólokhoz
A Real Madrid labdarúgója, Cristiano Ronaldo a Napoli elleni BL-meccsen egy pozitív rekord mellett egy negatívat is felállított, hiszen madridi pályafutása leghosszabb gólcsendjét produkálja a Bajnokok Ligájában. Ezen túlmenően a játéka sem olyan már, mint régen, aminek meglepő oka lehet.
Bajnokok Ligája