Musorujsag
Élő Eredmények

Küzdelmet igen, gólt nem hozott a rangadó

MTI/M4 Sport
A címvédő Ferencváros gól nélküli döntetlent ért el a Debrecen vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójának szombat esti mérkőzésén.

Helyzetek nélküli, kiegyenlített első húsz percet láthatott a közönség. Az első komolyabb lehetőség nem sokkal később Radó előtt kínálkozott, de közeli lövését védte a debreceni kapus, majd a DVSC egyik új szerzeménye, Feltscher távoli próbálkozásánál Dibusz volt a helyén.

A második félidő első helyzetére csaknem harminc percet kellett várni, amikor Holman perdítése alig kerülte el a kaput, míg a másik oldalon Radó kapáslövését védte Danilovic. Az utolsó negyedórában megélénkült a játék, ám gólt egyik csapat sem tudott szerezni.

A negyedik helyen álló fővárosiak hátránya négyről hat pontra nőtt az éllovas Videotonnal és a második Budapest Honvéddal szemben.

A mérkőzés összefoglalója:

OTP Bank Liga,
20. forduló:
Debreceni VSC-Ferencváros 0-0
Nagyerdei Stadion, 7138 néző, v.: Farkas Á.
sárga lap: Osváth (67.), illetve Hüsing (67.), Moutari (69.)

Debreceni VSC:
Danilovic – Osváth, Brkovic, Mészáros, Ferenczi – Sekulic, Filip, Jovanovic – Feltscher (Hyunjun, 66.), Holman (Kóródi, 92.) – Handzic (Chuka, 84.)

Ferencváros:
Dibusz – Botka, Koch (Hüsing, 67.), Leandro, Sternberg – Dilaver – Radó, Hajnal (Seungwoo, 75.), Kleinheisler, Moutari (Lovrencsics, 74.) – Böde

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Kis híján bravúros gól lett egy ferencvárosi beadásból
Nem sokon múlott, hogy a Ferencváros újdonsült labdarúgója, Amadou Moutari megszerezze az OTP Bank Liga 20. fordulójának gólját. A nigeri szélső a Debrecen elleni bajnoki 52. percében Julian Koch remek labdájával iramodott meg a jobbszélen, a beadásnak szánt lövés azonban a kapufa és a felsőléc találkozásánál csattant.
Magyar futball
Thomas Doll: „Van esélyünk a bajnokság megnyerésére”
A címvédő Ferencváros labdarúgócsapata szombaton a Debrecen otthonába látogat az OTP Bank Liga 20. fordulójában. A két csapatot tíz pont választja el egymástól: a Fradi pillanatnyilag a tabella negyedik helyén áll 30 szerzett ponttal, míg a Debrecen 20 egységgel a 10. helyen áll. A két klub eddig 84-szer találkozott az első osztályban, ahol 39-szer a zöld-fehérek győztek, 20 döntetlen mellett pedig 25 Loki-siker született, a gólarány 136-94 a fővárosaik javára.
Magyar futball