Musorujsag
Élő Eredmények

Gyermeket vár Harcsa Norbert felesége

m4sport.hu
Duplán is van oka az örömre a veretlen profi középsúlyú ökölvívónak, Harcsa Norbertnek. A bunyós amellett, hogy a szombati pápai Felix-gálán Kovács Ákost legyőzve a nyolcadik profi győzelmét aratta, azért is nagyon boldog lehet, mert feleségével gyermeket várnak. A huszonkilenc éves bokszoló vasárnap a közösségi oldalán számolt be a jó hírről, és egy ultrahangos felvételt is megosztott a kicsiről.

Ő itt Harcsa Norbert és felesége szeme fénye:

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Harcsa Norbert a bokszoló "Superman"
Hőstettel melegített a székesfehérvári profi bokszgálára a veretlen középsúlyú bunyós, Harcsa Norbert. A huszonnyolc éves sportoló pénteken csípett fülön egy tolvajt, aki egy kisfiútól vette el annak telefonját. Az esetet követően az ökölvívó, és a majdnem pórul járt kisfiú édesanyja is írt közösségi oldalára, amely posztban a nő azt a "Supermant" kereste, aki segített tízéves gyermekének. A szálak pedig végül összefutottak...
Ökölvívás
Duplázott Marcel Hirscher
Az óriás-műlesiklásban aratott pénteki sikerét követően vasárnap műlesiklásban sem talált legyőzőre az osztrák Marcel Hirscher a St. Moritz-ban zajló alpesi sí-világbajnokság záróversenyén.
Téli Sportok
Íme az OTP Bank 20. fordulójának legizgalmasabb jelenetei
Csonka fordulóval rajtolt a bajnoki futball-tavasz, a Szusza Ferenc stadionban albérletben játszó Vasas ugyanis a pálya alkalmatlansága miatt nem tudta vendégül látni a Haladást. Az öt megrendezett találkozón esett összesen tizenkét gólt, illetve a legérdekfeszítőbb jeleneteket alábbi cikkünkben tekintheti meg.
OTP Bank Liga
Nagy Ádámot lecserélték, a Bologna kikapott
A Nagy Ádámmal felálló Bologna hazai pályán 1-0-ra kikapott az Internazionale együttesétől az olasz labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén.
Külföldi futball
Továbbjutott a bicepszkirálynő
A 12. helyen kiemelt ausztrál Samantha Stosur két játszmában legyőzte a kínai Csang Kaj-lint a 2,66 millió dollár (771 millió forint) összdíjazású dubaji keménypályás női tenisztorna vasárnapi nyitófordulójában.
Tenisz
Nemcsik Zsolt: „Jó a versenyzőanyagunk”
Jelenleg is zajlik Egerben a kerekesszékesek vívók világkupája, ahol az első két napon összesen öt magyar érem, köztük Hajmási Éva, Veres Amarilla és Osváth Richárd jóvoltából három arany is született. A szakág frissen kinevezett kapitánya, a kétszeres olimpiai ezüstérmes kardozó, Nemcsik Zsolt az M4 Sportnak értékelte az eddigi eredményeket, beszélt a zárónap hazai esélyeseiről, valamint új feladatkörének kihívásait is ecsetelte.
Vívás