Musorujsag
Élő Eredmények

Idegenben is otthon a Budaörs

MTI
A Budaörs 1-0-ra legyőzte a Sopron együttesét a labdarúgó Merkantil Bank NB II 21. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén. A találkozót Tatabányán rendezték.

A Budaörs győztes találatát Sajbán Máté szerezte.

Merkantil Bank NB II, 21. forduló:

Budaörs-Swietelsky Sopron 1-0 (1-0)

később:
BFC Siófok-ZTE FC 14.00
Dorogi FC-Csákvár 14.00
Szeged-Cigánd SE, Gyula 14.00
Cegléd-SZEOL SC, Albertirsa 14.00
Soroksár-Kisvárda 14.00
Szolnoki MÁV FC-Puskás Akadémia 14.00
Mosonmagyaróvár-Kozármisleny 14.00
Nyíregyháza Spartacus-Vác 14.30

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Továbbjutott a bicepszkirálynő
A 12. helyen kiemelt ausztrál Samantha Stosur két játszmában legyőzte a kínai Csang Kaj-lint a 2,66 millió dollár (771 millió forint) összdíjazású dubaji keménypályás női tenisztorna vasárnapi nyitófordulójában.
Tenisz
Nemcsik Zsolt: „Jó a versenyzőanyagunk”
Jelenleg is zajlik Egerben a kerekesszékesek vívók világkupája, ahol az első két napon összesen öt magyar érem, köztük Hajmási Éva, Veres Amarilla és Osváth Richárd jóvoltából három arany is született. A szakág frissen kinevezett kapitánya, a kétszeres olimpiai ezüstérmes kardozó, Nemcsik Zsolt az M4 Sportnak értékelte az eddigi eredményeket, beszélt a zárónap hazai esélyeseiről, valamint új feladatkörének kihívásait is ecsetelte.
Vívás
Kovács Zoltán "Caramel" megvédte WBO Európa-bajnoki övét
A Felix Promotion szombati, pápai profi ökölvívó gáláján Darmos József technikai KO-val győzte le Detre Gábort, Harcsa Norbert pedig pontozásos sikert aratott a hősiesen küzdő Kovács Ákos felett. Szellő Imre élete legnehezebb mérkőzésén pontozással győzte le az amerikai Garrett Wilsont, az este főmérkőzésén pedig Kovács Zoltán "Caramel" az olasz bajnok, Nicola Cipolletta ellen védte meg WBO Európa-bajnoki övét.
Ökölvívás