Musorujsag
Élő Eredmények

Korábbi argentin szövetségi kapitány a Lille kispadján

MTI
A korábbi argentin szövetségi kapitány Marcelo Bielsa lesz a francia labdarúgó-bajnokságban szereplő Lille vezetőedzője.

A 61 éves szakember kétéves szerződést írt alá, és nyáron váltja a kispadon Franck Passit. Bielsa korábban már edzősködött a Ligue 1-ben, a 2014/15-ös idényben az Olympique Marseille-nél dolgozott, 1998 és 2004 között pedig az argentin válogatott szövetségi kapitány volt.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Japán-ukrán döntőt rendeznek Buenos Aires-ben
Az első helyen kiemelt Nisikori Kej és Alekszandr Dolgopolov játssza a 547 ezer dollár (168,5 millió forint) összdíjazású Buenos Aires-i salakpályás férfi tenisztorna döntőjét.
Tenisz
Szétlőtték a Washingtont
A Detroit Red Wings hazai pályán szétlövés után 3-2-re legyőzte a Washington Capitals együttesét az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján.
Jégkorong
Kovács Zoltán "Caramel" megvédte WBO Európa-bajnoki övét
A Felix Promotion szombati, pápai profi ökölvívó gáláján Darmos József technikai KO-val győzte le Detre Gábort, Harcsa Norbert pedig pontozásos sikert aratott a hősiesen küzdő Kovács Ákos felett. Szellő Imre élete legnehezebb mérkőzésén pontozással győzte le az amerikai Garrett Wilsont, az este főmérkőzésén pedig Kovács Zoltán "Caramel" az olasz bajnok, Nicola Cipolletta ellen védte meg WBO Európa-bajnoki övét.
Ökölvívás
Fotózáson járt a szexi úszónő
Jakabos Zsuzsanna már eddig is az őrületbe kergette szexi fotóival rajongóit, most pedig közösségi oldalán közölte, hamarosan újabb képek várhatók.
Úszás
Bánhidi Bence: Bennünk maradt a két pont
Fontos két pontot vesztett a Vardar Szkopje ellen a MOL-Pick Szeged a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. A végig szoros mérkőzésen a macedónok 23-21-re nyertek, ezzel a táblázat élére ugrottak, a Szeged harmadik a B csoportban. A meccs után a főszereplők értékelték a találkozót.
Kézilabda