Musorujsag
Élő Eredmények

Veszélyben Maradona rekordja

MTI
A Napoli magabiztos, 3-1-es győzelmet aratott a Chievo vendégeként az olasz labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának vasárnapi játéknapján.

A nápolyi gólokat Lorenzo Insigne, Marek Hamsík és Piotr Zielinski szerezte. A Napoli második találatát jegyző Marek Hamsíknak ez volt a 110. gólja az együttes színeiben, és már csak öt gólra van a legendás Diego Maradona klubrekordjától. A Chievóból Riccardo Meggiorini volt eredményes.

Rég nem látott, nagy arányú győzelmet aratott a Pescara a Serie A-ban: Zdenek Zeman tanítványai 5-0-ra győzték le a Genoát, és legutóbb 1993 májusában, a Juventus elleni 5-1-es siker alkalmával szerzett öt gólt a gárda.
Serie A, 25. forduló:
Udinese-Sassuolo 1-2 (1-0)
Sampdoria-Cagliari 1-1 (1-1)
Chievo-Napoli 1-3 (0-2)
Pescara-Genoa 5-0 (3-0)

korábban:
Bologna-Internazionale 0-1 (0-0)

később
AS Roma-Torino 18.00
AC Milan-Fiorentina 20.45

szombaton játszották:
Empoli-Lazio 1-2 (0-0)
Atalanta-Crotone 1-0 (0-0)

pénteken játszották:
Juventus-Palermo 4-1 (2-0)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Büntetőt fogott a lipcsei Péter
Az RB Leipzig Gulácsi Péternek is köszönhetően 2-1-re nyert a Borussia Mönchengladbach otthonában a német labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén.
Külföldi futball
Elvéreztek a selejtezős magyarok
A selejtező mindkét magyarja, Bukta Ágnes és Udvardy Panna is búcsúzott a budapesti, 250 ezer dollár (72,2 millió forint) összdíjazású női keménypályás tenisztorna selejtezőjének első fordulójában.
Tenisz
Történelmi siker a sílövőknél
A férfiak és a nők tömegrajtos versenyében is német győzelem született az ausztriai Hochfilzenben rendezett sílövő-világbajnokság vasárnapi zárónapján.
Téli Sportok
Ancelotti bemutatott a berlini szurkolóknak
A Bundesliga 21. fordulójának szombati játéknapján Dárdai Pál irányításával a Hertha hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott az éllovas Bayern Münchennel. A lefújást követően mindkét vezetőedző indulatosan távozott a kispadtól.
Külföldi futball