Musorujsag
Élő Eredmények

Így üzentek a Loki játékosai szívműtött társuknak

m4sport.hu
A szívműtét után lábadozó Dr. Horváth Zsoltnak üzentek DVSC-s csapattársai, akik "Gyógyulj meg Doki" feliratú pólóban melegítettek az FTC elleni OTP Bank Liga-meccsre, illetve a cserejátékosok ilyen pólóban ültek a kispadon.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A Fradi játékosánál gyorsabban nehéz sárga lapot összehozni
A Ferencváros játékosa, a német Oliver Hüsing vagy nincs tisztában a csere szabályaival, vagy olyannyira tombolt benne a bizonyítási vágy a Debrecen elleni bajnokin, hogy megfeledkezett arról, hogy előbb le kell jönnie a pályáról annak a játékosnak, akit váltani készül. Akárhogy is, a bíró sárga lappal jutalmazta a védőt.
Magyar futball
Küzdelmet igen, gólt nem hozott a rangadó
A címvédő Ferencváros gól nélküli döntetlent ért el a Debrecen vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójának szombat esti mérkőzésén.
Magyar futball
Kis híján bravúros gól lett egy ferencvárosi beadásból
Nem sokon múlott, hogy a Ferencváros újdonsült labdarúgója, Amadou Moutari megszerezze az OTP Bank Liga 20. fordulójának gólját. A nigeri szélső a Debrecen elleni bajnoki 52. percében Julian Koch remek labdájával iramodott meg a jobbszélen, a beadásnak szánt lövés azonban a kapufa és a felsőléc találkozásánál csattant.
Magyar futball
Az OTP Bank Liga elé: Debreceni VSC
Az OTP Bank Liga tavaszi rajtjához közeledve végigjárjuk az élvonalbeli csapatokat: hogyan változtak a keretek, hogyan zajlott a felkészülés, illetve megkérdezzük az illetékeseket, milyen elvárásokkal tekintenek a tavasz elé. Sorozatunk harmadik részében a Debrecennel foglalkozunk.
Magyar futball