Musorujsag
Élő Eredmények

Játékra alkalmatlan a Kisvárda pályája

MTI
Pályája rossz állapota miatt a labdarúgó NB II-ben szereplő Kisvárda nem tudja megrendezni a vasárnapra kiírt Szolnok elleni mérkőzést.

A szabolcsi klub honlapjának keddi beszámolója szerint a gyepszőnyeget továbbra is jég borítja, alatta a talaj a mérések szerint 43 centiméter mélyen meg van fagyva. A pálya állapota tovább romlott az ónos eső, havas eső és a hó miatt.

„Éppen ezért a vezetőség jelezte a szövetségnek, hogy nem tudja megrendezni a vasárnapi, Szolnok elleni hazai bajnokit” – közölte Major Attila, a másodosztályú klub ügyvezetője.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Jörg Daniel: „Magyarország technikailag magas szintű labdarúgást képvisel”
Közel két évtizeden át dolgozott a Német Labdarúgó Szövetségnél, ám januártól a magyar futball sikereit tartja szem előtt Jörg Daniel, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) edzőképzési vezetője. A német szakember a hétfői Sportreggeliben arról beszélt, hogy az első benyomásai pozitívak, Magyarországnak megvan a maga futball filozófiája, ezért a hagyományokat megőrző fejlődésre helyezi majd a hangsúlyt.
Magyar futball
Kleinheisler elődjei - az NB I foglyai
Amikor Kleinheisler László a német nyelv tanulását is megemlítette, mint hazaigazolása indokát, felrémlett előttünk a kilencvenes, kétezres évek nyomasztó emléke: a légiósnak állt labdarúgóink egyre-másra különféle furcsa kifogásokra hivatkozva tértek vissza az NB I-be. Szubjektív válogatásunkban 10, magyar szinten kiemelkedő játékost vettünk sorra, akik külföldről az NB I-be "menekültek". Olyan játékosokat vettünk figyelembe, akik nem levezetésként igazoltak vissza a magyar első osztályba.
OTP Bank Liga