Musorujsag
Élő Eredmények

Erről ismerjük meg Ricciardót 2017-ben!

Red Bull
Max Verstappen után Daniel Ricciardo is bemutatta idei új sisakfestését. Az ausztrál sok győzelmet remél az új idénytől.
Daniel Ricciardo 2017-es sisakja (Fotó: Red Bull) Daniel Ricciardo 2017-es sisakja (Fotó: Red Bull)

Az előző év bronzérmese elmondása szerint igyekezett hű maradni önmagához, ugyanakkor az idei dizájnt próbálta úgy alakítani, hogy jól megkülönböztethető legyen csapattársától, Max Verstappentől. „Bizonyos dolgok megmaradtak, bizonyos dolgok változtak, de még így is biztosítva van, hogy mindenki tudja, ez én vagyok, és nem Max, mivel a kettő között elég nagy a különbség” – magyarázta a csapat által közzétett videón.

Fejvédője oldalról nézve azért nagyon is hasonlít Verstappenével: a középső sávban hatalmas, matt Red Bull-logó látható. Ám miközben csapattársa a narancsos, pirosas színekkel játszott, az ő fejvédőjén továbbra is a fehér és a világoskék dominál. Elöl az ausztrál zászló motívumai (a Dél Keresztje), hátul pedig az általa híressé tett „honey badger”, azaz a méhészborz képe látható, miközben a tetején a DR-logó és a 3-as rajtszám kapott helyet.

„Remélem, ezt idén sok győzelemnél fogom viselni, de ha nem, szerintem akkor is szeretni fogom, mert nagyon jól néz ki” – állapította meg elégedetten.

Képgaléria:

Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => Daniel Ricciardo 2017-es sisakja (Fotó: Red Bull)
    [image] => //cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/10/2017/02/P-20170222-00682_News-1024x769.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

További tartalmak