Musorujsag
Élő Eredmények

Zöld-fehér BL-győzelmet várnak olvasóink

m4sport.hu
Az m4sport.hu olvasóit kérdeztük arról, a Fradi, a Győr vagy a macedón Szkopje együttesét tartják a legesélyesebbnek a női kézilabda Bajnokok Ligája megnyerésére.

Mint korábban megírtuk, az európai szövetség(EHF) szakértői esélyesebbnek tartják a Ferencvárost a végső győzelemre a női kézilabda Bajnokok Ligájában, mint az előző szezonban magyar bajnok, kupagyőztes és BL-ezüstérmes Győr csapatát. A budapesti zöld-fehéreket a második, a győrieket a harmadik helyre sorolták az esélyesek dobogóján, a képzeletbeli legfelső fokon azonban az eddig hibátlan Vardar Szkopje tanyázik.

Kíváncsiak voltunk olvasóink véleményére, egyetértenek-e a szövetség szakértőivel, a válasz pedig egyértelműen nem.

Néhány macedón szurkoló is az m4sport.hu oldalára tévedt, ugyanis a Vardar Szkopje végső győzelmére is érkeztek szavazatok(6%), igaz elenyésző mennyiségben.

Pártatlan magyar drukkerektől kaptuk a harmadik legtöbb kattintást(18%), akiknek mindegy ki nyeri a BL-t, csak magyar csapat legyen.

Az m4sport.hu-ra látogatók nagy része(23%) egy dologban egyetértett az európai szövetség szakértőivel, ugyanis az esélyesek között a második helyre sorolták a Ferencvárost, azonban olvasóink nagy része úgy véli(52%), Heidi Löke nélkül is a Győr a legesélyesebb a BL-győzelemre.

A Ferencváros szombaton a francia Metz együttesét fogadja, a Győr pedig a szlovén Krim Mercator Ljubljana otthonába látogat a középdöntő negyedik fordulójában.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Hozta a kötelezőt a Veszprém
A címvédő Telekom Veszprém 28-22-re győzött a Grundfos Tatabánya vendégeként a K&H férfi kézilabda liga szerdai mérkőzésén.
Kézilabda
Ezért nem lett magyar válogatott Sterbik Árpád
Az elmúlt hétvégén a Bajnokok Ligájában a MOL Pick Szeged ellen lépett pályára a Vardar Szkopje színeiben Sterbik Árpád, aki exkluzív interjút adott az m4sport.hu stábjának.
Kézilabda