Musorujsag
Élő Eredmények

Ungvári ezüstérmes Düsseldorfban

MTI
A 81 kilogrammos Ungvári Attila ezüstérmet nyert szombaton a cselgáncs világkupa-sorozatba tartozó düsseldorfi Grand Prix-viadalon.

A nemzetközi szövetség honlapja szerint a ceglédi versenyző grúz, cseh és német ellenfél legyőzésével jutott be a négy közé, ahol ipponnal verte a moldovai Dorin Gotonoagát. A fináléban az egy Grand Slam-aranyéremnél tartó Aszlan Lappinganov várt az Európa-bajnoki bronzérmes magyarra, és ipponnal végül az orosz bizonyult jobbnak.

Ami a többi szombati magyart illeti, Pupp Réka (52 kg), Bartha Ákos (60) és Csoknyai László (81) egyaránt helyezetlenül zárt. Vasárnap három riói olimpikon, Cirjenics Miklós (100), Joó Abigél (78) és Bor Barna (+100) lép tatamira Düsseldorfban, ahol 49 ország 345 dzsúdósa verseng.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Kalapácsvető és kajakos is a legjobb magyar
Halász Bence kalapácsvető és Homonnai Luca kajakos érdemelte ki a 2016-os év legjobb utánpótlás sportolója címet, az elismerést a péntek délután rendezett Héraklész Díjátadó Gálán vették át.
Sportok
Fiatalok ezreit érintheti a kezdeményezés
Az eddigi kiállítások, emlékversenyek, pályázatok mellett három nagyszabású, akár fiatalok ezreit érintő programot indítanak útjára - hangzott el az alapítvány Pakson tartott rendezvényén csütörtök este.
Kajak-kenu
Sokkal akciódúsabb lesz a cselgáncs
Fridrich Annamária a hétfői Sportreggeliben elmondta, a dzsúdó szabályváltozásai elsősorban a média és a laikusok érdekében léptek életbe. A riói olimpián is foglalkoztatott nemzetközi bíró az M4 Sport napindító műsorában részletesen elemezte az új regulákat, és a magyaroknak papíron kedvező következményeiket.
Cselgáncs