Musorujsag
Élő Eredmények

Szeles Mónika: A világ állampolgára vagyok

m4sport.hu
Az egyéniben 9-szeres Grand Slam-győztes teniszező a budapesti WTA-tornán nyilatkozott az M4 Sportnak.

Az egykori világelső elmondta, ő Újvidéken a francia Yannick Noah bemutatóján szeretett bele a sportágba, amelynek most próbál minél többet visszaadni. Szeles Mónika elmondta, örül neki, hogy a sportág Magyarországon nagyot lépett előre az utóbbi időben, egyre több tornát hoz a szövetség hazánkba, a lehetőségeket ki kell használni, és minél többet kihozni belőle, ahogy ő fogalmazott:  „A momentum megy előre és előre, és ez egy fantasztikus sansz a fiataloknak, Magyarországon, Budapesten ilyen közelről látni a világhírű sportolókat.”

Szeles jó véleménnyel van Babos Tímeáról, és abban is biztos, hogy sok sikert ér még el, ez pedig a hazai utánpótlásra is jó hatással lesz, de nem szeretne terheket pakolni a jelenlegi legjobb magyar játékosra.

A teljes interjút az alábbi videóra kattintva nézheti meg.

 

 

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Ukrán siker Dubaiban
Az ukrán Jelina Szvitolina nyerte a dubaji, 2,66 millió dollár (771 millió forint) összdíjazású keménypályás női tenisztornát.
Tenisz
Francia házidöntőt rendeznek Marseille-ben
Két francia játékos, Lucas Pouille és Jo-Wilfried Tsonga vívja vasárnap a 620 ezer euró (190,5 millió forint) összdíjazású marseille-i keménypályás férfi tenisztorna döntőjét.
Tenisz
Szeles Mónika: "Timi nagyon messzire juthat"
A világelső Angelique Kerberhez hasonlóan Babos Tímea is későn érő típus Szeles Mónika szerint, aki a Magyar Tenisz Napjának díszvendégeként érkezett Budapestre.
Tenisz
Bravúrosan szerepel a norvég teniszező
A világranglista 208. helyén álló norvég Casper Ruud bejutott az elődöntőbe az 1,461 millió dollár (426,3 millió forint) összdíjazású, Rio de Janeiró-i salakpályás férfi tenisztornán.
Tenisz
Francia uralom a marseille-i tornán
Három francia van a legjobb négy között a 620 ezer euró (190,5 millió forint) összdíjazású marseille-i keménypályás férfi tenisztornán, miután a péntek estére maradt negyeddöntős összecsapásokon egyformán hazai győztest avattak.
Tenisz