Musorujsag
Élő Eredmények

Negyedik győzelmét aratta a PGA-sorozatban az amerikai golfozó

MTI
Az amerikai Ricky Fowler nyerte meg a profi golfozók legrangosabb sorozatának Palm Beach Gardensben rendezett legutóbbi versenyét.

A 28 éves játékos nagyszerű formában volt a négy nap során, s szinte végig vezetve diadalmaskodott, négy ütéssel megelőzve a holtversenyben második, szintén amerikai Gary Woodlandet és Morgan Hoffmannt.

Fowler karrierje negyedik versenyét nyerte meg a US PGA sorozatban, s a mostani győzelméért 1,152 millió dollárt (336,5 millió forint) kapott.

Eredmények:

1. Rickie Fowler (amerikai) 268 ütés (66, 66, 65, 71)
2. Gary Woodland (amerikai) 272 (71, 66, 66, 69) és
Morgan Hoffmann (amerikai) 272 (68, 67, 69, 68)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Federer a víziteniszt is magas fokon űzi
Roger Federer a világ számos érdekes helyszínén ragadott már ütőt karrierje során, ezúttal a Moldva folyón sikló hajón kialakított ideiglenes teniszpályán tartott rögtönzött bemutatót a cseh Tomas Berdychhel karon öltve.
Tenisz
Egyetemen nőhet be a magyar tehetség feje lágya
Vadkerti Adél a magyar golf jövőjének egyik meghatározó szereplője lehet, a jelenlegi női mezőnyben mindenesetre már megkerülhetetlen. A Magyar Kupa-győztes 18 éves tehetség - két hét múlva tölti a 19-et – augusztusban Észak-Karolinába költözik, az Elon University hallgatója lesz.
Golf
A golfbajnok ellenfelei a kanyarban sem voltak
A korábbi világelső Jordan Spieth simán, négy ütés előnnyel győzött a profi golfozók legrangosabb sorozatának vasárnap zárult, Pebble Beach-en rendezett viadalán.
Golf