Musorujsag
Élő Eredmények

Baráth Botond küzdelmes meccsre számít Újpesten

MTI
Kisebb hullámvölgybe került a listavezető pozícióból az előző fordulóban elkerülő Honvéd, a szombati, Videoton elleni 3-0-ás vereség mellett ugyanis a Magyar Kupa küzdelmeit is feladta a Ferencváros ténykedésének köszönhetően. A Szusza Ferenc Stadion gyepén nem vár könnyű feladat Marco Rossi fiaira, a mester elmondása szerint a pálya adottságára való tekintettel az sem zárható ki, hogy a "jó öreg rúgd és fuss" taktikát választja majd a csapat számára. Az őszi első felvonás alkalmával a Honvédnak már sikerült elhozni a három pontot Újpestről, így a lila-fehérek legyőzésének receptje már Baráth Botondék birtokában van. A találkozót szombaton 18 órától élőben követheti figyelemmel az M4 Sporton és az m4sport.hu-n.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Magasak a vonalak és csúszós a pálya - íme az NB I. tavaszi műesései
Időről-időre előfordul futballmérkőzéseken, hogy a játékosok különböző praktikákhoz folyamodnak annak érdekében, hogy büntetőt harcoljanak ki, esetleg időt húzzanak, vagy besárgítsák ellenfelüket. Néha azonban fordítottan sülnek el a dolgok és saját maguk csapdájába esnek. Íme az NB I. tavaszi szezonjának eddigi legszebb műesései.
OTP Bank Liga
Megvan a Diósgyőr új edzője
Hétfőtől Bódog Tamás lesz az OTP Bank Ligában szereplő DVTK vezetőedzője - <a href="http://dvtk.eu/12835-Hetfotol_Bodog_Tamas_a_DVTK_vezetoedzoje-cikk" target="_blank" rel="noopener">jelentette be</a> hivatalos honlapján a klub.
Magyar futball
Maradt a helyén a Storck-csapat
Továbbra is Argentína vezeti a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség világranglistáját, melyen a magyar válogatott az egy hónappal korábbihoz hasonlóan a 27. helyen áll.
Magyar futball
Ezért turkáltak a bíró nadrágjában az újpesti labdarúgók
Meglepő jelenetet láthattak a Szusza Ferenc Stadionban jelenlévő szurkolók és az M4 Sport nézői <a href="https://www.m4sport.hu/2017/03/04/minden-idok-egyik-leggyengebb-derbijen-nyert-a-fradi/">az Újpest-Ferencváros derbin (0-1)</a>. Egyszercsak arra lehettek figyelmesek, hogy több újpesti labdarúgó is Farkas Ádám játékvezető nadrágjánál turkál. Hogy miért tették, az kiderül az alábbi videóból.
OTP Bank Liga