Musorujsag
Élő Eredmények

Közös megegyezés Wenger-ügyben

MTI
Chips Keswick, az Arsenal labdarúgócsapatának elnöke kijelentette, a kellő időben, közös megegyezéssel fognak dönteni a vezetőedző, Arsene Wenger sorsáról.

A londoni klub honlapján megjelent közlemény szerint amint bármilyen megegyezés születik az együttest 1996 óta irányító francia szakvezetővel, arról tájékoztatni fogják a közvéleményt. Wenger szerződése a szezon végén lejár, és egyelőre nem tudni, meghosszabbítja-e vele az együttműködést a vezetőség.

„Tiszteletben tartjuk a szurkolók véleményét, de minden döntésünknél a csapat hosszú távú érdekeit tartjuk szem előtt” – mondta Keswick.

A szurkolók közül az elmúlt időszak eredménytelensége miatt egyre többen adtak hangot elégedetlenségüknek, és a mérkőzések közben felmutatott transzparenseken követelik a 67 éves francia edző távozását.

Az Arsenal a Bayern Münchennel szemben kettős verséggel, 10-2-es összesítéssel maradt alul a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, az angol bajnokságban pedig – melyet legutóbb 2004-ben tudott megnyerni – jelenleg csak az ötödik helyen áll.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Wenger és Sanchez között minden rendben
Az Arsenal 3-1-s vereséget szenvedett a Liverpool vendégeként a Premier League 27. fordulójának rangadóján, ahol Alexis Sanchez csak a második játékrészben kapott lehetőséget.
Külföldi futball
Erős véleményt nyilvánított a Bayern-tábor
A Bayern München szurkolói vécépapír-gurigák pályára dobálásával tiltakoztak a magas jegyárak ellen csapatuk keddi, Arsenal elleni, idegenbeli labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzésén.
Bajnokok Ligája
Ancelotti szerint furcsa összecsapást hozott a londoni visszavágó
Carlo Ancelotti, a Bayern München és Arsene Wenger, az Arsenal vezetőedzője egyetértett abban, hogy a két csapat keddi, londoni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntős visszavágóján a második félidő elején történt hazai kiállítás gyökeres fordulatot jelentett a végül 5-1-es vendégsikerrel zárult találkozón.
Bajnokok Ligája
Londonban is kivégzést tartott a Bayern
A Bayern München 5-1-re nyert az Arsenal vendégeként, így összesítésben 10-2-es összesítéssel jutott be a nyolc közé a Bajnokok Ligájában.
Bajnokok Ligája