Musorujsag
Élő Eredmények

Felesége nem engedte, hogy nyálasan búcsúzzon a sztárirányító

yahoo.com
Igazi klublegendaként teszi ki irányítója (QB), Tony Romo szűrét az NFL-ben szereplő Dallas Cowboys.

Sokáig a levegőben lógott Romo sorsa, de igazából ahogy arra számítani lehetett, végül különválnak a játékos és szeretett klubja útjai.

A Cowboys bejelentése előtti napok komolyan megviselték az együttes sztárját, ami érhető, mivel 2002-es draftolása óta a csillagos mezt szolgálta, igaz nem sikerült Super Bowl-elsőségre vezetnie a Dallast.

A lassan 36 éves ikon elkeseredettségének Twitter-üzenetben adott hangot, amolyan nem hivatalos búcsúzásképp az őt imádó szurkolókhoz szólva. Bob Dylan „The Times They Are A Changin” (Változnak az idők) című számával igyekezett még inkább líraivá tenni a pillanatot, pontosabban igyekezett volna.

Ugyanis miután mindenkit köszöntve elmondja, hogy őrült 48 órát élt meg, és bár családjával együtt érzi a feléje áradó szeretetet és támogatást, amit köszön, de nyomasztó a helyzete, és erre nem voltak tekintettel (mármint a klubvezetők), úgyhogy most már nem agyal csak előre tekint, lesz, ami lesz, addig is Dylan számát hallgatja, és elindítja a lejátszót, ám felesége azonnal kirángatja az önsajnálatból.

 

„Elég a szomorú zenéből” – hangzik a szigorú asszonyi kiáltás a háttérből, mire a kékben, de jelképesen a megszokott csillagot nélkül feszítő Romo értve a dologból, csak annyit tesz hozzá: „ő a feleségem, aki feltétel nélkül szeret.”

Minden bizonnyal azért lesz ennél hivatalosabb búcsúban is része, de az biztos, otthon nem hagyják majd neki, hogy mély apátiába süllyedjen.

Már csak azért sem, mert máris szóba hozták féltucatnyi csapattal, ahol esetleg még nagyot dobbanthatna, Houstonban már a trollok is beindultak a lehetséges erősítés hallatán, hisz állítólag már úton van oda…

NFL

További tartalmak