Musorujsag
Élő Eredmények
 

Emery: Több tiszteletet a PSG-nek!

Unai Emery vezetőedző szerint más végkimenetele lehetett volna a Paris Saint-Germain és a Barcelona nyolcaddöntős párharcának a labdarúgó Bajnokok Ligájában, ha csapatát jobban tisztelik.

"Több tisztelet járna a PSG-nek Európában" - osztotta meg véleményét szombaton sajtótájékoztatón a spanyol tréner, utalva ezzel arra, hogy nem volt elégedett a bíráskodással a szerdai visszavágón, amelyen a katalán csapat - a 0-4-es első mérkőzést követően - 6-1-re nyert, s ezzel kiharcolta a negyeddöntőbe jutást. "Erről nem akarok több szót ejteni, de ha megnézzük a mérkőzést, világos (mire gondolok)" - folytatta.

Korábban úgy fogalmazott: "voltak olyan döntések, melyekkel nem tudtunk mit kezdeni".

Nasszer al-Helaifi klubtulajdonos - aki a bukás ellenére megerősítette pozíciójában Emeryt - konkrétabb volt. "Nem tudunk elmenni amellett, hogy a barcelonai mérkőzés másként alakulhatott volna körültekintőbb bíráskodás mellett. Mindenki látta Di María (nem befújt) tizenegyesét, amellyel 3-2-re feljöhettünk volna. És ne felejtsük el, hogy Suarezzel szemben nem történt szabálytalanság" - utalt utóbbi mondatával az ötödik hazai gólt megelőző, 16-oson belüli szituációra.