Musorujsag
Élő Eredmények

A váltóaranyat hiányolja a gyorsasági szakágvezető

M4 Sport
A magyar rövidpályás gyorskorcsolya-válogatott két ezüst- és egy bronzérmet szerzett a vasárnap befejeződött rotterdami világbajnokságon. A hétfői Sportreggeliben Székely Dávid, az M4 tudósítója a helyszínen Darázs István gyorsasági szakágvezetővel értékelte az eredményeket.

Darázs István úgy gondolja, hogy a verseny végül jól sikerült a magyar versenyzők számára. „Ez volt az utolsó nagy megmérettetésünk a kvalifikációs versenyek előtt. Ha hazaérünk, megnézhetik az edzők, miért nem sikerült végre a váltónak aranyérmet nyernie. Az Európa-bajnokságon is bejutottunk a négy közé, de ott sem sikerült aranyat szereznünk, pedig nyilván fel tudnánk oda kapaszkodni, hiszen a junior vb-n nyertünk és itt is közel voltunk a győzelemhez.”

A női váltóval kapcsolatban a szakágvezető elmondta, hogy az ezüstérem megszerzésében óriási szerepet vállalt Heidum Bernadett, aki nem teljesen száz százalékosan felépülve vállalta a szereplést. „Az olimpián Liu Shaoang fogja a legkellemesebb meglepetést okozni” – tette hozzá Darázs.

További tartalmak